prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Danes pa en na izi Krožnik...ali pa tudi ne...kakor komu paše...hehehehehehe.... :lol: :lol: ...prideva pa seveda oba... :D :D

Še vedno ob istem času na istem kraju...če pa kdo ne ve, to pomeni ob 17.30 pri ZOO... :D

P.S. Morda pa bomo imeli danes več sreče s piknikom, ki nam ga je prejšnjič odplaknilo. :D
AVI napisal/-a:Danes pa en na izi Krožnik...ali pa tudi ne...kakor komu paše...hehehehehehe.... :lol: :lol: ...prideva pa seveda oba... :D :D

Še vedno ob istem času na istem kraju...če pa kdo ne ve, to pomeni ob 17.30 pri ZOO... :D

P.S. Morda pa bomo imeli danes več sreče s piknikom, ki nam ga je prejšnjič odplaknilo. :D

Prejšnjič sem bila na poti na k-Rožnik (sem šla teč že malo prej), pa me je ujel naliv in se obrnila. :(
Danes imam ob tej uri druge plane. Mi jih je določil šef. :roll:
Vidim, da nismo nič napisali o tokratnem Krožniku...če ne drugega vsaj za arhiv... :lol: :lol:

V glavnem se nas je nabralo 13 tekačev in tekačic....bilo je res kičasto...že dolgo nisem šel tako težko KRožnika (24ur Primoža press)...piknik pa je tudi v celoti uspel... :drink :lol: :lol:

...toliko na kratko....se vidimo naslednji teden...ko bo spet letelo kot hudič... :D :D
Sem se priključil nekje na sredi .. in zaključil pri Tivoliju .. pa mi je prišlo na misel da vprašam če še komu ustreza varianta Krožnika s štartom in zaključkom iz Sp. Šiške .. mogoče na Belviju .. recimo ob 18h in lahko del poti pretečemo tudi skupaj z glavno skupino .. vse se da če se hoče kenede.. :)
Tokrat je bil res en hiter KRožnik, ga je Marjan žgal...ulalalala....je res letelo sem komaj še sledil... :D

Na cilju pa prijetno presenečenje Pajo s postrežbo..to je pa res pasalo....njam....njam...in :drink ....in še enkrat čestitke Pajo...pa, da vse poškodbe kmalu postanejo zgodovina... :D

In še gasilska fotka, čeprav nekatere moj objektiv ni ujel saj so bili prehitri in so jo že popihali... :wink:

Slika
  • 1
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA