Počasi prihajam k sebi in je prav da napišem kakšno besedo.
Na povabilo Mateja - žabc, če želim sodelovati v njegovi ekipi pri DOS-u brez premislekov odzval, pa čeprav sem se šele potem začel zavedati v kaj se spuščam; tri dni brez spanja, tuša, ob sendvičih, v avtomobilu,...a za takega človeka kot je on, to ni težko naredit.
V času 62h sem le 2x za kinkal za par minut. Da nismo spali nosi krivdo Matej, ker ni hotel nič zatisniti očesa in posledično temu tudi ekipa ne.
Pohvalil bi rad organizacijsko ekipo Sladkih6,

ki nam je na Sladkem vrhu omogočila tuširanje in nas postregla z kavo in priboljškom.

A največ je Mateju pri tem pomagala pozitivna energija Marjetke in Rajko-ta, ki je pri njiju ne manjka. HVALA še enkrat obema.

Na Slakem vrhu naju je pričakal tudi Alek s svojim sinom, ki se je želel z njim fotografirat. Matej pa mu je v zahvalo namenil dres v katerem je prevozil DOS.
Moji vtisi z DOS-a so zelo pozitivni. Ekipa je bila res enkratna, delovali smo kot eno. Neuničljiv vodja ekipa njegov oče Janez, brat Miha, ki je zelo pozitivna oseba, Primož, kjer mu volje in časa pri pomoči do sočloveka nikoli ne zmanjka, šoferja Leon in Bojan, ki sta na cesti delovala 100%. Vesel sem, da sem lahko bil del ekipe.
Matej pa je izjemen človek, napolnjen z pozitivno energijo. Delo z njim ni težko, ampak prijetno. Kljub ne spanju od četrtka zjutraj, bolečinah v nogah, otečenih dlaneh, zapestih,... mu ni zmanjkalo volje, bil je miren, sproščen in zelo prijazen, od njega ni prišla nobena slaba beseda. Tudi vse njegove želje med tekmo smo lahko uresničili, saj niso bile prezahtevne.
Matej, HVALA za povabilo, vesel sem, da sem lahko bil del tvoje ekipe.
Naredil je izjemen rezultat, glede na želje pred DOS-om. Prevozil ga je v manj kot dveh dneh. Celo traso je vozil zelo suvereno in hitro s kančkom rezerve, v zadnji etapi je pa dodal še piko na i in tempo še povečal, tako da smo se samo čudili od kje še toliko energije. So pa bili to zadnji atomi muči, kar se je poznalo po prihodu v cilj. Tudi solze sreče niso mogle skriti utrujenega obraza. ČESTITKE velik car si.
DOS je zelo lepa in težka ultra kolesarska dirka, ki je dobro organizirana. Udeležbo na njej pa dovoljuje le dobro pripravljenim ultra kolesarjem. Tudi sam imam željo, da bi se kdaj podal na to kolesarsko dirko, a zato obstaja veliko če-jev, prvi od njih je priprava, ki zahteva veliko volje in časa, potem dobra ekipa, finančna sredstva, sponzorji,...
Na koncu še enkrat čestitke

Mateju za izjemen rezultat in hvala ekipi, da ste me sprejeli. HVALA