prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
Gorazd - saj vem, da veš ( samo javno ne poveš ), da so ga taboljši igralci tudi pred kako tekmo, oz. treningom malce "nagnili" ( mirna roka PRESS ) - tako, da dobrodošel na ogrevanju 8)
Uporabniški avatar
 gorazd
Ratal mi je pridet tud na trimčkanje. Spil sem pa pol vseeno dva UNI-ja, pa je bla roka vseeno zelo mirna :D
Uporabniški avatar
 ales
Kako je rekel Gorazd-trimčkanje!? Je pol peta ura že kr mal pozna za kroženje okoli Brda. Ja zdaj bo dva mesca bolj slabo...Ampak se nas je vseeno zbralo šest najbolj zagnanih tekačev in ena tekačica(pretekla 4 km).
Sem povedal že včeraj sotekačem-mi je prav fino, da se vsaj enkrat tedensko uspe kar nekaj zbrat na Brdu in potem mal dirkamo. Ker 45 minut lahko tudi sam tečem, če pa hočem hitreje, očitno potrebujem nekoga zraven. Hvala vam!

Analiza v znamenju načrtovanja primernega zaključka sezone, mal o planih za naslednjo, kam vse bi radi šli (tečt)...

Se pozna, da začenjamo prej s tekom, tko da smo z lahkoto že do polnoči doma!
Uporabniški avatar
 rainbow
imate tud dons v planu kakšno skupno "kroženje"? :D
Enkrat bi se vam res rada pridružila, če bo šlo...tale služba in kratki dnevi so zdej že kr mal ovira, preden prijadram na vaše konce, je že t'ma :D
ampak....noč ima tud svojo moč,ane?! :lol: :lol:

Bom spremljala dogovore tule še naprej in upam da se kmalu vidimo in spoznamo!
Uporabniški avatar
 Matokc
Jest pridem dons ob 16.30 in upam da se najdemo in spoznamo!
Uporabniški avatar
 gorazd
Ja Aleš ma prav, trimčkanje je blo mišljeno, sam se je pa sprevrglo čist v nekaj druzga. Vsak je mal dodal. Ja jest sem pol po košarki še malo :beer:

Ampak ker je bla košarka do devetih seveda nisem uspel prit domov pred polnočjo. Težko meni :D
Uporabniški avatar
 ales
rainbow napisal/-a:imate tud dons v planu kakšno skupno "kroženje"?

Pravkar s Kališča-kakšn sončk... Ob pol petih bom na Brdu!

p.s. Včeraj sem hotel poračunat še tisto Natašino obvezo-zahvalo za shranjeno denarnico, pa nobena od natakaric ni hotela slišat, da so ti jo vrnile. Na koncu so rekle, da ti jo je verjetno dala čistilka...
 Nataša
ales napisal/-a:
rainbow napisal/-a:imate tud dons v planu kakšno skupno "kroženje"?

Pravkar s Kališča-kakšn sončk... Ob pol petih bom na Brdu!

p.s. Včeraj sem hotel poračunat še tisto Natašino obvezo-zahvalo za shranjeno denarnico, pa nobena od natakaric ni hotela slišat, da so ti jo vrnile. Na koncu so rekle, da ti jo je verjetno dala čistilka...

ja, ampak ena od natakaric jo je pa mogla spravit...anyway, HVALA Aleš, da si se spomnil, ful lepo od tebe. Sej bi sama poračunala, pa me pot nekak ne zanese prot Brdu...sem pa imela namen in jim bom uturila mal dnarja, pa če hočjo al pa ne :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ja, zelo fin je bil tale"stiplčez" včeraj. Deževati je nahalo dva dni nazaj, luž pa je bilo več :?: :?: - haloooooo.
Pa to kaj dosti ni nikogar motilo. MatjažV je prišel sproščat svojo tetivo še v naš konec - pohvalno.
Je šlo pa drugi del nekam precej hitro, tako, da so "tapočesani" še hitreje puščali. 8)

2x NLP

P.S. Nataša - ne se sekirat glede zahval - sem ZELO "vlekel na ušesa" , kaj se meni Aleš, in bi kot velik kavalir sam osebno prenesel tvoje zahvale - pa že veš kako je bilo ... :cry:
Uporabniški avatar
 ales
A se komu zdi, kaj je TF-ju manjkalo do popolnosti zadnje mesce?! Ja to, da bi našli nekoga s kombijem, ki bi nas vozil na tekme?! In ravno tak se je danes v osebi Matokc-a znašel na kroženju okoli Brda. A je imel že kdo probleme z novim karavanom? No, on jih je imel, prodal karavana in za "male" pare kupil merdžota "Vita"(7 sedežev poleg voznika), kaj češ boljšega!
Ja, tudi tekel je danes, pa plačal prvo rundo pri Dežmanu, ma popoln človek vam pravim...
Aja, danes, ker je bil to že moj drugi trening, smo odtekli v zmernem 45" ritmu. Edino mavrice na nebu nismo opazili. Smo pa v Irishu z dublinersi videli ...;še kebab pri Dino-tu je bil odličen!
Uporabniški avatar
 rainbow
če sem bla z "mavrico na nebu" mišljena jst, me res niste mogl opazit :D
ob pomanjkanju časa sem odtekla svojih 45" kar na domačem terenu in še ujela zadnje minutke dneva.

Evo, obljubim, da pridem naslednji četrtek direktno po službi na Brdo...če nisem že "izkoristila" svojega jollya?! :D :D Drugače tako ali tako ne bo šlo....in če me ni, častim rundo ob prvi naslednji priložnosti! :toast: Deal?!

Pozdravček!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja včeraj je bila zasedba okoli Brda malce bolj skromna.Ampak smo ravno tako odtekli svoj krog.Matokc je pridruženi novi član Tekaškega foruma.Kot je povedal že Aleš ima izredno dobrega kombija Vito -ta.Mi smo pa ravno pred nekaj časa govorili, kako bi bilo dobro da bi imel kdo kak tak večji kombi in bi se fjakali od dirke na dirko.Seveda ob določeni pristojbini za pokritje stroškov.Skratka poznam ga že od prej preden se je prijavil na Tekaški forum.Sicer ne tako očitno, vedel sem da je iz Tržiča, ker sva se tam tudi dostikrat videvala.No pa na Triatlonu jeklenih smo se lansko leto tudi videli.Skratka je v redtu človk bi se djalo.
Glede na to da je brunarica malce oddaljena zaradi obvoza smo kratko ana lizo naredili v Dežmanovi galerij "gostilni".
Ja manjkal je kak strečing :oops: :lol: .No se pa dobro ve, da vsak teden pa določeni ne morejo zaradi službenih obveznosti in ostalega.
Upam, da bo prihodnjič udeležba bolj množična.Tako bo resnično še bolj veselo in družabno to naše srečanje.
ČAO!
Uporabniški avatar
 gorazd
Jest sem se med tekom pridružil "ircem" ja je blo zanimivo 14" teka 45" potopisnih in doživljajskih zgodbic (brez :beer: ) in nato še 55" teka. Zelo zanimiv trening.
Sem pa po dolgem času videl Simi in Matjaža O., ki sem mu pozabil čestitati za Dublin :( (sem se šele pol spomnil).
Ja so me tako napalil, da bi kar reku kam se gre naslednjič :D
Aleš me mal kuri za Jordanijo, samo bo težka z uskladitvijo dopusta, ker je sredi marca OBVEZNO smučanje :!:
Uporabniški avatar
 Matokc
Super je blo včerej, čeprov smo bli samo trije! Sta me pa Aleš in Tomaž pelala en hitr krog! K :D r se pa tiče ksne fure na lauf pa sploh ni problema! Z velikim veseljem samo če bo čas! Se vidmo še!!!!
Aja- sm tolk not padu de je kuj zjutrej en stadion padu -45",to nardi pa ana liza!
lp Matokc
 Roberto
Halo ljudje!
Me že nekaj časa ni bilo na forumu. Obveznosti doma pa u službi. Vidim, da kar lepo laufate. Bom probal enkrat prtečt in odtečt z vami.
Sej kadar imam čas šibam okol Brda pa srečujem tekače lahko tudi vas pa vas ne poznam.....
Čau Bau
Roberto
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA