Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ziga
:arrow: Ugodno kraško klimo za tek izkoristite v soboto, 13. novembra.

Tekli boste tam, kjer na Kraškem malem maratonu sicer tečete osmico, le da bosta tokrat bosta štart in cilj pred novim sežanskim gasilskim domom, proga pa bo tudi temu primerno dva kilometra krajša.

Štart bo ob 11. uri, prijavili se boste do 10.30 ure za 3000 tolarjev ali pa že prej, do 12. novembra po e-pošti, telefonu ali faksu za 2000 tolarjev.

Gostoljubni Sežanci vas seveda domov ne bodo spustili ne lačne in ne žejne.

Informacije: 05/730-14-80, faks 05/734-26-12, <a href="mailto:info@sport-sezana.com">info@sport-sezana.com</a>, http://www.sport-sezana.com.
Nazadnje spremenil ziga, dne 13 Nov 2004, 18:56, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 5rca
pridemo, pridemo ... je lepo tam med kraškimi tekači ... vedno :wink: :lol: :lol: :lol:
ziga napisal/-a:...Gostoljubni Sežanci vas seveda domov ne bodo spustili ne lačne in ne žejne.

Saj ne bi šli domov, naslednji dan je Izola, pa bi kar v bližini nekje počakali, še posebno zato, da ne bo treba na Gorenjsko, drugi dan pa nazaj v Izolo. Jaz bom verjetno kar nekje prenočil. :shock:
Uporabniški avatar
 lunca
Če ste slučajno včeraj prebrali v Poletu, gremo itak Poletovci tja :!: :?: A kdo kaj ve o tem?
Uporabniški avatar
 Manika
lunca napisal/-a:Če ste slučajno včeraj prebrali v Poletu, gremo itak Poletovci tja :!: :?: A kdo kaj ve o tem?

Vemo nič, ampak dr. Škof je že nekaj časa nazaj omenjal, da bi šli v Sežano.
Uporabniški avatar
 Fotr
Manika napisal/-a:...Vemo nič, ampak dr. Škof je že nekaj časa nazaj omenjal, da bi šli v Sežano.

Res ne vemo nič, ampak spodobilo bi se obiskati dve zaključni tekaški prireditvi, ko smo se že toliko matrali, da imamo vsaj nekaj kondicije. Pa tudi mika me, z izjemo LM že dolgo nisem bil na nobeni tekmi. :shock:
Fotr napisal/-a: Jaz bom verjetno kar nekje prenočil. :shock:

Fotr,jst mam pa tako ful velko zakonsko postlo doma :roll: :roll: ,.........samo zaradi Bleda je boljše da greš ti kr lepo domov :ignore: :wink:

Zdej pa resno,kaj pol a gremo :?: :?: Mogoče bo pa Ines dala kej unga,.....terančka :P
Barb napisal/-a:...Fotr,jst mam pa tako ful velko zakonsko postlo doma :roll: :roll:.........

Barb, zdej si se že izdala, drugič to napiši v ZS! :oops: Še tako ne morem nič skriti. :shock: Ampak iz Sežane v Ljubljano, pa potem spet v Izolo je prav tako nepotrebna pot. Če bi imela posteljo v Izoli ali Sežani ali nekje vmes, potem mi moraš to povedati bolj na skrivaj, zdej je še čas, dokler...khm... Bled...pa to... :evil:
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla!
Danes sva bila z mojim v Sežani na maratonu po pršutarnah. :P Če bo vreme kolikor toliko, pa gremo drug teden še tečt. Danes smo imeli sonček začinjen z burjo. Ampak je kar šlo. Jota je bila dobra, degustirali pa smo tudi pršut, teran, pa tud teranov liker. :lol:

Čau, Darja
 Gost
Živjo, Kalček tukaj,

v soboto sem bil na kolesarjenju v Sežani, kjer sem se menil tudi o tem, če se da kje prenočiti. Extremovci bomo v Pliskovici, v hostlu, da gremo drug dan naprej v Izolo, pokličite organizatorja Božota, ki upravlja tudi hostl. Po moje je še prostor, le pohiteti je treba! Cene so res ugodne.

Pozdrav Primož
Uporabniški avatar
 TANJAO
Dragi tekači, mi ki smo tudi kolesarji vam zaupamo , da je letošnji teran 1a- Smo ga testirali na Pliskovici in smo potem gonili k burja naprej do konca ture- kjer sta nas čakali- odlična jota z ogromnim šinkom in cela kitara pršuta, k smo ga sami rezali in sami jedli!!
Tega pa vam Kalček ni zaupal.
Sem pa po maratonski trasi testirala hitrost- kljub burji je s kolesom full hitrej kot na superge!!
Sežanci so bili fejst prjazni kot zmerom!!
Vaša Tanja :oops:
 ines
Mi je žal Barb ampak s teranovim likerčkom na koncu ne bom nič. Edino, da vas postrežem pred štartom :oops: :oops: :oops: . V soboto točno ob 12 uri imam INVENTURO. LP Ines
Uporabniški avatar
 Barb
ines napisal/-a:Mi je žal Barb ampak s teranovim likerčkom na koncu ne bom nič.

Ines nič se ne sekiraj,jaz tako ali tako ne tečem in pridem zgolj na sveži kraški zrak in,torej teranov liker :P :wink:
Uporabniški avatar
 Manika
Tudi jaz najbrž pridem. Ta teden sem bolj počivala, pa bi bilo fino še kakšen trening narediti, ne? :)

Se vidimo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA