Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Bravo Semjul in Zvone za pametno odločitev (se ob tem iskreno zahvljaljujem tudi tistemu tam zgoraj, da sem preslišala budilko in nisem Semjula klicala ob 03.10h ter mu voščila vse najboljše za rojstni dan, ker bi ga očitno zbudila :twisted: Po dveh neprespanih nočeh bi bil najbrž zelo vesel...).

Hvala ekipi za dobro družbo! Hvala Milanu za spremstvo (če grem slučajno še kdaj kam tako daleč tečt, ga definitivno vabim v suport ekipo :oops:).
Super nepozabno doživetje! Zasavska planinska pot je lepa (za moje pojme samo malo preveč asfaltna). Ljudje ob trasi prijazni. Super, super, super!
...in komaj čakam, da gremo na potovanje kjer sta sedaj končala Semjul in Zvone. Direkt do Bizeljskega! :wink: Ja, ja, zarečenega kruha se največ poje...
Evo moje prvo javljanje na forumu :D

Najprej: Vse najboljše Leon :toast: :juhuhu: :toast:
Čestitam vsem za prehojeno pot :laola

Pot je bila več kot čudovita, družba še toliko bolj, zato se vam zahvaljujem ker sem bil lahko del tega nepozabnega doživetja. Upam da še kdaj ponovimo kaj podobnega :laola
hvala Semjul, ZdravkoC, Zvone, Sebi, Milan :clap: :clap: :clap:
....bravo fantje, pa kakorkoli se je že končalo... važno je da ste uživali....pot bo vedno na voljo, tako da.... seveda Semjul sem upal in stiskal pesti, da ti uspe in, da si pokloniš najlepše darilo za rojstni dan...ampak glede na opravljeno pot v dobri družbi in ne glede na to kje si končal si si poklonil ravno to.... :D :D bravo :clap: :clap:
Na kratko naj povem, da sem užival ob takšni super ekipi, ki se je podala na pot, čeprav nedokončana..
Najlepše je bilo videti presrečne obraze vseh prisotnih ko so me videli :)
Z veseljem in rade volje bi še enkrat ponovil dogodivščino.
@Sebi, rade volje se odzovem te spremljat kamorkoli boš šla ;) ali pa povabilu "mesne čokolade" :D :--

Danes sem dobil lepo priznanje za spremstvo:

Slika

lp, Milan
rlosting napisal/-a:Evo moje prvo javljanje na forumu :D
:clap: :clap: :clap:

Pozdravljen Roki!

Čestitke za "prvo javljanje" na TF!

Hvala!

Prepričan sem, da bo jih še veliko!

rlosting napisal/-a:Pot je bila več kot čudovita, družba še toliko bolj, zato se vam zahvaljujem ker sem bil lahko del tega nepozabnega doživetja. Upam da še kdaj ponovimo kaj podobnega :laola
hvala Semjul, ZdravkoC, Zvone, Sebi, Milan :clap: :clap: :clap:

Čestitke tudi za tvoj "prvi ultra trekking"!

Sploh ni bilo videti, da ti je to "prvi". Bil si v vsem enakovreden nam ostalim!

Hvala tudi tebi za tvoj prispevek za to prelepo druženje.

Prepričan sem, in želim si, da boš kmalu "spet med nami"!

Drži se in lp. Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA