Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
aadler napisal/-a:UPAM :1:24:00 :oops:

LP- :nono:

Fredi, kolikor te poznam in glede na tvojo letošnjo super formo, verjamem da bo šlo brez večjih problemov pod.

Tudi jaz bom tekel tu (slučajno, čeprav najprej nisem imel namena).

Če bi ratal povprečni tempo 3:59 min./km bi bil zadovoljen, vse ostalo bo pač dolgi trening z izgovorom vročine.
Hm.. A si upam izustit? Ajde, pa dejmo: 3:39.00, potihem upam pod 39, če pa ne bo šlo, bo itak izgovor vročina, gleženj in še kaj :--

Mogoče je celo bolj realno, da ga samo pretečem, glede na to, kaj vse mi pripovedujete o Radencih :?
Glede na to, da grem v četrtek še po trakove za hrbet (emšo) da je mečna mišica komaj v redu,da sem brez pravega teka že res dolgo.... V cilj na lastnih nogah za čas pa se mi slatko... Mogoče kdaj drugič letos pa res ne. :mrgreen:
Uživat v pokrajini in dobri družbi, zaključit pod dvema urama.

Sicer pa vsem, ki gredo na rekorde želim, da bi se vam posrečil dober nastop.
Na dobrih 10 km bom že zelo vesel, če bom tekel pod 40 min :D 8) , skrita želja (no, sedaj ne bo več ... :) :oops: ), je pa teči 39.12 :ignore: :shock:, a ne Tae :-- :wink:, sicer letošnja dobra forma in novi PB-ji kažejo, da bi bilo to uresničljivo, edino vroče vreme mi zna malo prekrižati račune... :evil: :roll:, no bomo videli kako bo... :roll: :?:

Lp! :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA