vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 dexi27
Tud jaz imam kar nekaj težav z plantarnim fascilitisom. Kar nekaj informacij imaš na internetu in mal pobrskaj, kaj se da tud, da si sam mal pomagaš z raznimi bandažami ipd. Jaz sem si stopalo prelepil in je kar velik boljše, grem pa danes k temu gospodu

http://www.medi-taping.si/index.php?opt ... 1&Itemid=9

pa bom pol videl kako bo. Nazadnje sem si s temi trakovi pomagal pri natrgani stegenjski mišici in učinek je bil presenetljiv, upam da bo tud sedaj tako.
Uporabniški avatar
 muc
Hvala za pomoč...gremo v akcijo, ker sezona bo še dolga :wink:
Sporočim kaj in kje sem kej pametnega izvedel....

Lepo se imejte....see ya :wink:
Uporabniški avatar
 olem
dexi27 napisal/-a:Tud jaz imam kar nekaj težav z plantarnim fascilitisom. Kar nekaj informacij imaš na internetu in mal pobrskaj, kaj se da tud, da si sam mal pomagaš z raznimi bandažami ipd. Jaz sem si stopalo prelepil in je kar velik boljše, grem pa danes k temu gospodu

http://www.medi-taping.si/index.php?opt ... 1&Itemid=9

pa bom pol videl kako bo. Nazadnje sem si s temi trakovi pomagal pri natrgani stegenjski mišici in učinek je bil presenetljiv, upam da bo tud sedaj tako.

Moram povedat, da Rado Ribič dela čudeže..preverjeno na lastni koži...
Uporabniški avatar
 dexi27
Če ima kdo težave s bolečinami zaradi plantarnega facsiitisa, naj se obrne na tega gospoda, preverjeno deluje.

Po dveh dneh še samo 20% prvotne bolečine :laola
Uporabniški avatar
 olem
dexi27 napisal/-a:Če ima kdo težave s bolečinami zaradi plantarnega facsiitisa, naj se obrne na tega gospoda, preverjeno deluje.

Po dveh dneh še samo 20% prvotne bolečine :laola

kot sem rekel...pomaga pa pri vsem..
Uporabniški avatar
 muc
Super je to prebrat, da se vam stanje tolk hitr izboljšuje :clap:
Sam sem bil včeraj pri Fuchsu, še dve terapiji me čakata do Radencev,
stopali polimani in filing tud pr meni ful optimističen :wink:

Seveda je na sporedu počitek od teka zato pa kolo nima miru :-- ...see ya

p.s.
po treh letih teka (normal) so včeri ugotovili, da sem SUPINATOR! :shock:
Uporabniški avatar
 ris9
Za vnetje pokostnice pa pomoje pomaga samo počitek kakšen teden ali dva :? :? . Tudi sam imam zaenkrat samo s temu težave, ki jih odpravljam s tedenskimi počitki, ko se mi zazdi, da je že "nevarno".

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA