Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Glede na to, da sem bil 1, 5 meseca poškodovan in da pošteno tečem komaj mesec dni grem na en tek, ki bo za mojo dušo. Rezultat: kaj pa vem..tam okoli 4:45 min/km. Če bo boljš bom vesel, če bo slabš bom pa lih tko vesel. Važno, da lahko spet tečem in uživam v tem maksimalno!!

Ostali: na juriš!!! :laola :laola
pajo napisal/-a:
Tekačiča napisal/-a:Priti na štart in videti cilj! :wink:

Ti si naša. :laola

Pajo, če me kje s pirom počakaš, tako kot v Ljubljani, bom kar hitro ugledal cilj :lol:
Težko je pa napovedati, po kolikih urah bo to :mrgreen:
Glede na to, da se bom prvič udeležil kakšne večje tekaške prireditve, tudi nimam previsokih ciljev. Za 10 km preizkušno sem si zadal cilj med 45 in 50 min.

Sicer ne spada v to temo vendar me zanima kako bo potekal tek v Radencih. Zanima me predvsem to kje se prevzamejo štartne številke ter kako tekač ve kje mora tečt, kar opazil sem da štartamo skupaj tekmovalci na 5,5 in 10 km in mi ni najbolj jasno kako poteka tek ?
tim15 napisal/-a:Glede na to, da se bom prvič udeležil kakšne večje tekaške prireditve, tudi nimam previsokih ciljev. Za 10 km preizkušno sem si zadal cilj med 45 in 50 min.

Sicer ne spada v to temo vendar me zanima kako bo potekal tek v Radencih. Zanima me predvsem to kje se prevzamejo štartne številke ter kako tekač ve kje mora tečt, kar opazil sem da štartamo skupaj tekmovalci na 5,5 in 10 km in mi ni najbolj jasno kako poteka tek ?

Štartne številke lahko prevzameš čisto blizu cilja in štarta. Vse se v bistvu dogaja v krogu par 100 metrov. (no, razen laufanja! :-- )
Tisti ko laufajo 5,5 km po ca.1,5 km zavijejo levo, ostali grejo naravnost. Saj so oznake, vprašanje pa je, če jih v tisti gužvi vidiš. Razen če si prvi! :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA