Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
Lepa tekma, fajna proga (posebno druga polovica, a je nekak treba tudi gor, da potem lahko greš dol), dobra družba, odlična organizacija...to so stvari, ki so mi ostale v spominu od lani.
Letos mi žal ne bo zneslo, mi dopoldanske ure že zapolnjujejo druge obveznosti... :(
Uspešno organizacijo in dober tek...

LP, vencelj
 milk
vencelj napisal/-a:Lepa tekma, fajna proga (posebno druga polovica, a je nekak treba tudi gor, da potem lahko greš dol)... :(
LP, vencelj

Jaz bi rekel ravno nasprotno, dokler bo šlo gor bo v redu, toda nekako bo treba priti tudi dol.
Kar se mene tiče, bi bilo bolje, če bi bil cilj na vrhu ali pa vsaj pri koči. Dobro pozicijo, ki si jo bom verjetno priboril na vzponu, bom precej pokvaril pri spustu. Vidim, da nekateri s spustom opravijo v pol ure, bojim se da bom sam potreboval skoraj tričetrt ure. :(
 badzo
če se gre gor, je treba tudi dol :)
predvsem pri spustu bodite tekmovalci previdni, da ne bi prišlo do poškodb, čeprav bo zdravstvena služba prisotna

važno je sodelovati :laola
 kbk
mušnica napisal/-a:Uff, še eno vprašanje: kakšne temperature pričakujete? Da me ne bo zeblo :lol:

mislim, da glih zeblo nebo... :P :P :P

sem pa mal nazaj pogledal in zasledil napovedi o udeležbi v novih modnih kratkih krilcih... :D :D :D

v pričakovanju ..,.:D :D :D
Uporabniški avatar
 mušnica
kbk napisal/-a:
mušnica napisal/-a:Uff, še eno vprašanje: kakšne temperature pričakujete? Da me ne bo zeblo :lol:

mislim, da glih zeblo nebo... :P :P :P

sem pa mal nazaj pogledal in zasledil napovedi o udeležbi v novih modnih kratkih krilcih... :D :D :D

v pričakovanju ..,.:D :D :D

V tem pogledu pa ne bo razočaranja :P :P
Sem jaz tudi malo pogledala nazaj, na višinsko razliko in razdaljo - se mi je kar zavrtelo :lol:
Uporabniški avatar
 zz topka
Ojej, kolk me srbijo pete... Prav zares , a kaj, ko mi na žalost ne bo ratalo priti.
Vem, da boste vsi uživali, ma tudi v dolinco enkrat zmanjka, zato vsem srečno in KBK, šparaj mi tisto potico za next year...
 kbk
tako, za 2. KBK je vse pripravljeno :laola

zdaj pa še malo počitka in zjutraj na štart...
ekipe so pripravljene in kot mi je nekoč rekel Jožko... če nisi naredil do petka , potem tudi v soboto ne boš.... zato so sedaj skrbi odveč... :clap: :clap: :clap:

pridite, ne bo vam žal.. :D :D :D

zz topka, hvala za lepe želje... :clap: drugo leto te pa pričakujemo...
in vidimo se na GM40 :clap: :clap:
 TONEK
Zgleda, da veselica v Kopačnici še traja in tekmovalci še niso doma, pa bi jaz prvi izrabil priložnost, da še enkrat pohvalim organizatorje tekmovanja, ki se bo z leti sigurno obdržalo, saj vsak obiskovalec odnese s te tekme dober vtis. Ne morem mimo zopet najboljšega na tekmi, legende Simona, mislim, da bi na tej tekmi zasenčil tudi svetovne prvake Eritrejce.
Za primerjavo: ko sem jaz prisopihal na vrh Blegoša, je bil Simon že v cilju - pa nisem bil med zadnjimi uvrščenimi.
Kopačničani in Simon: kapo dol
lp Tone
Uporabniški avatar
 5r002
Ja, dons je blo res fajn! :D
Simon je bil danes res brez konkurence... kapo dol!! :clap: Če bi bil pa pred Eritrejci pa ne bomo nikol zvedl! :P
Rezultati so že na spletni strani organizatorja, katerega moram pohvalit za odlično organizacijo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA