Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

miciM napisal/-a:Do katere ure pa bo trajalo vse skupaj na Kodeljevem v nedeljo 12.06., glede na to, da se začne ob 10h.

:wink:

Vse prireditve naj bi trajale 4h (toliko naj bi se teklo maraton) ali malo več odvisno od odziva ljudi. Na stadionu Kodeljevo pa bo od 10h do 14h, ker do 14,30h moramo zapustiti stadion, ker je potem zaseden za drugo prireditev.
ROSI64 napisal/-a:
miciM napisal/-a:Do katere ure pa bo trajalo vse skupaj na Kodeljevem v nedeljo 12.06., glede na to, da se začne ob 10h.

Vse prireditve naj bi trajale 4h (toliko naj bi se teklo maraton) ali malo več odvisno od odziva ljudi. Na stadionu Kodeljevo pa bo od 10h do 14h, ker do 14,30h moramo zapustiti stadion, ker je potem zaseden za drugo prireditev.

Potem bom morala pa po zapestnico kam drugam, ker takrat bo še na Ratitovcu. Sem mislila, da se tudi v LJ. začne ob 16h, bi še malo tekla :lol: :lol: :lol:

miciM napisal/-a:Potem bom morala pa po zapestnico kam drugam, ker takrat bo še na Ratitovcu. Sem mislila, da se tudi v LJ. začne ob 16h, bi še malo tekla :lol: :lol: :lol:

Lahko greš z mano v petek 10.6. v Vipavo, :D start teka ob 14h, :D
pa še zeblo te ne bo :lol: :lol:
ROSI64 napisal/-a:
miciM napisal/-a:Potem bom morala pa po zapestnico kam drugam, ker takrat bo še na Ratitovcu. Sem mislila, da se tudi v LJ. začne ob 16h, bi še malo tekla :lol: :lol: :lol:

Lahko greš z mano v petek 10.6. v Vipavo, :D start teka ob 14h, :D
pa še zeblo te ne bo :lol: :lol:

Nekateri ob petkih žal tudi službujemo :lol: :lol: , sem malo pogledala če bo bog dal, bo to Kranj.

Še vedno lahko donirate tudi prek SMS-ja :D

Vsak Mobitelov uporabnik lahko pošlje sporočilo: ZPMS na 1919 in donira 1 EURO!

Trudimo se isto narediti tudi za Si mobilove uporabnike!!!

NAJLEPŠA HVALA ZA VAŠ DOPRINOS K SREČI NAŠIH JUNAKOV :clap: :clap:
še1PR napisal/-a:
dexi27 napisal/-a:
še1PR napisal/-a:Moja pobuda (vsaj TF) blogerjem!

Se vidimo v Mb!

Jaz sem te kar skopiro na svoj blog, upam da nisi jezna :oops:

Čist nč! :D

Tudi jaz sem to naredil. Hvala Alja! Vidimo se na Kodeljevem!

LP
Matjaž
Škoda, da ste spremenili razpis in čas dogodka v Ljubljani prestavili s 16. ure na 10.
Nameravala sem zjutraj v MB na tek ob Dravi, popoldne bi pa prišla pogledat še na stadion v LJ in morda odteč nekaj km. Zdaj pa ne vem, kaj naj ... :roll:
spela* napisal/-a:Škoda, da ste spremenili razpis in čas dogodka v Ljubljani prestavili s 16. ure na 10.
Nameravala sem zjutraj v MB na tek ob Dravi, popoldne bi pa prišla pogledat še na stadion v LJ in morda odteč nekaj km. Zdaj pa ne vem, kaj naj ... :roll:

Tudi meni je žal :(
Zjutraj sem hotel na Franjo, popoldan pa na stadion. :D
ROSI64 napisal/-a:Še vedno lahko donirate tudi prek SMS-ja :D

Vsak Mobitelov uporabnik lahko pošlje sporočilo: ZPMS na 1919 in donira 1 EURO!

Trudimo se isto narediti tudi za Si mobilove uporabnike!!!

NAJLEPŠA HVALA ZA VAŠ DOPRINOS K SREČI NAŠIH JUNAKOV :clap: :clap:

...in tudi TušMobil
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA