prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 tabonir
Biz napisal/-a:
klatez napisal/-a:Ali pa greš na angleščino.
Če je neberljivo, bi šlo nekakako takole:
- v osnovnem meniju četrta možnost;
- v naslednjem meniju potem druga možnost;
- pa v novem meniju prva možnost.
Potem pa se z enter odpre meni za jezike in angleščina je prva (čisto na vrhu - glej drsnik na levi, da boš vedel kje si.

HVALA :clap: HVALA :cast1:

Zdaj imam angleščino, dokler tega ne porihtajo na Garminu. Na servis se mi ne ljubi, če je samo to, glede jezika mi je dokaj vseeno. Ostalim pa vendarle svetujem previdnost pri upgradu.

Jaz sem mojo 310 XT nadgrajeval vedno ko je bila nadgradnja na voljo. Seveda z vsemi težavami vred :D. Težave z slo. jezikom sem pa rešil tako, da sem v "Garmin Connect"
( http://connect.garmin.com/settings/device ) enostavno ponovno poslal slo jezik v napravo. Ura mi na nadgradnji 3.2 deluje brez problemov.
Uporabniški avatar
 jan_jan
tabonir napisal/-a:
Biz napisal/-a:
klatez napisal/-a:Ali pa greš na angleščino.
Če je neberljivo, bi šlo nekakako takole:
- v osnovnem meniju četrta možnost;
- v naslednjem meniju potem druga možnost;
- pa v novem meniju prva možnost.
Potem pa se z enter odpre meni za jezike in angleščina je prva (čisto na vrhu - glej drsnik na levi, da boš vedel kje si.

HVALA :clap: HVALA :cast1:

Zdaj imam angleščino, dokler tega ne porihtajo na Garminu. Na servis se mi ne ljubi, če je samo to, glede jezika mi je dokaj vseeno. Ostalim pa vendarle svetujem previdnost pri upgradu.

Jaz sem mojo 310 XT nadgrajeval vedno ko je bila nadgradnja na voljo. Seveda z vsemi težavami vred :D. Težave z slo. jezikom sem pa rešil tako, da sem v "Garmin Connect"
( http://connect.garmin.com/settings/device ) enostavno ponovno poslal slo jezik v napravo. Ura mi na nadgradnji 3.2 deluje brez problemov.

Tudi jaz sem storil enako kot Tabonir in stvar deluje. S 3.2 pa deluje tudi nalaganje dolgih coursov :laola , kar pri prejšnji verziji ni najbolje funkcioniralo.
Nazadnje spremenil jan_jan, dne 04 Maj 2011, 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Biz
Danes sem dobil od Garmina pomoč (niso preveč hitri). V garmin connectu je treba iti v nastavitve, potem nastavitve naprave, izbereš slovenščino in ok. To potem na napravo porine pravilno jezikovno datoteko in sedaj je spet vse bp v slovenščini.
 gmajer
Malo sicer offtopic... zanima me če poleg garmin connect in Garmin TC uporabljate še kak
program za analiziranje treningov?

Nisem čist ziher ampak zdi se mi da sem prej ko sem imel 405 imel še nek program... pa se ne spomnim imena... potem sem kupil polarja in vse zbrisal.... zdaj... spet preklapljam na garmina... vendar se ne morem nekak navadit na ta njihov software... sem se zverzilal že na polarjevega...

prosim za kako informacijo če ima kdo...

LP
Uporabniški avatar
 SpEkTr
A mogoče kdo ve, če je možno preimenovati recimo Bike1, 2, 3 tam ko izbiraš šport. uporabljam running, potem 1 kolo, ostala dva kolesa bi pa preimenoval v kaj drugega, če gre ? :)
Hvala!
Uporabniški avatar
 klatez
Gre, samo s tem nič bistvenega ne pridobiš. V bistvu je to namenjeno temu, da lahko uporabljaš več koles in imaš na vsakem svoj senzor za hitrost/kadenco in podobno.

Running, Bike in Other pa imajo vsak svoje nastavitve zaslonov. Bike 1, 2 in 3 pa imajo vsi isto nastavitev in je ne moreš spremeniti.

Drugače pa evo navodila:
You can rename Bike 1, Bike 2 and Bike 3 to be Cross Country Skiing, Rolling Blading and Sun Bathing if you wanted to.
The choose the mode you want to change, press mode button, select Settings, select Bike Settings, scroll down to Bike 1/Bike 2/Bike 3 (whatever you originally chose) and press enter, select Bike Details, then press enter again to edit the name of the sport.
Uporabniški avatar
 Loni
Preden doktoriram, nikakor mi ne rata prenesti proge iz Garmin Connect-a na urco, mi javi, da je proga uspešno prenešena, na uri o njej ni sledi, ko pa pogledam na ANT agenta, mi urco zaznava, proga pa "visi v zraku" (pending). Na 405ko mi je ratalo bp.
Uporabniški avatar
 klatez
Že imaš doktorat? :wink:

Ne vem, če so tole že odpravili:
The FR310XT has a know issue where it has a limit on the size of FIT file that it will receive.
However, GAA/GTC is still capable of generating files above that limit and the failure won't occur until the file is actually being sent to the device.
I am told that this file size limit issue is going to be addressed in the a future revision of the FR310XT firmware, but I don't have any knowledge of specifics on their schedule.
So, if you see .FIT files created by GAA under the Courses subfolder for your 310XT's proxy device folder, then those that are > 150 will not currently be successfully sent to the device.
We have plans to improve the device transfer behavior in both GAA & GTC in future releases.
Vir: https://forums.garmin.com/showthread.php?t=16329

Verjetno gre pri tebi za kakšno daljšo zadevo in tvoj course naredi .FIT datoteko, ki je velika več kot 150 KB, iz zgornjega zapisa pa je jasno, da je meja 150 KB.
Uporabniški avatar
 Loni
Ojla, sicer nisem še doktorirala (ni bilo cajta, je bilo treba okoli letat), a je res šlo za daljšo zadevo... Bom za začetek probala s kako manjšo, pa da vidimo dalje.
Uporabniški avatar
 Loni
Loni napisal/-a:Ojla, sicer nisem še doktorirala (ni bilo cajta, je bilo treba okoli letat), a je res šlo za daljšo zadevo... Bom za začetek probala s kako manjšo, pa da vidimo dalje.

Je bilo čisto prav zares res. Krajša proga se je naložila bp. Tnx.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA