Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Loni
Ker je erika1 ravno omenila (ne)primernost trase za takšno množico, tule je slikca z dunajske prireditve, ki je potekala prejšnji vikend...
Slika
Očitno slovenskim organizatorjem kaka prošnja na pristojni urad za parurno zaporo ceste (veliko res ne bi bilo potrebno) še na misel ne pride.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Meni se tudi ni zdelo tako grozno(2 x tekla, 1 x spremljevalka). Upam, da ne bom letos prisiljena spremeniti mnenja. :shock:

Kar pa se fantov tiče, ki tukajle vzvišeno komentirajo :evil: , se mi zdi, da ga ni organizatorja, ki bi njih upal v takšnem številu spustiti po potkah v Tivoliju.
Uporabniški avatar
 Enkica
Asparagus napisal/-a: Kar pa se fantov tiče, ki tukajle vzvišeno komentirajo :evil: , se mi zdi, da ga ni organizatorja, ki bi njih upal v takšnem številu spustiti po potkah v Tivoliju.

:rol:

Ne boj, mesarsko klanje...bi to bilo.
Uporabniški avatar
 jana77
Upam, da ne bo tako grozno, kot nekatere pišete, ... sama tečem komaj 10. tednov in sem se bolj za hec prijavila na ta tek. Mogoče me bo rešilo pred "podivjanimi babnicami" to, da sem bolj med počasnimi in štartam v predzadnji skupini.
Upam, da ne bom preveč razočarana ...
 Nokijevka
Prodam 2x karta za DM tek, 4.6.2011, 22EUR. Za več informacij me kontaktirajte preko zasebnega sporočila :D
Uporabniški avatar
 Alenovski
kovit napisal/-a::D :D
Jah se pač ne znate obnašat punce...
Jaz pridem navijat...toliko poskakujočih jošk na enem mestu res ni za zamudit :laola :laola :laola

:D
Uporabniški avatar
 Cormi
jana77 napisal/-a:Upam, da ne bom preveč razočarana ...

Če nimaš prevelikih pričakovanj in vse skupaj vzameš kot zabavo in druženje, je možnost razočaranja veliko manjša.

Jaz sem še vsako leto uživala :D
 teloh
živjo dekleta,
če si je katera premislila ali iz kakšnega razloga ne more na jutrišnji tek, odkupim prijavo in številko. Zamudila sem prvi prijavni rok in bi se rada izognila visoki prijavnini.
pozdrav, Irena
 andrejg
Mene pa zanima, če je v Intersportovem šotoru, kjer imajo 30% popust, samo ženska kolekcija ali prodajajo tudi za moške.

LP
Uporabniški avatar
 Loni
Parkirišče v Tivoliju je bilo že danes malo čez tri čisto zabasano, kaj bo šele jutri. Punce, ne pustite se motiti jutri in uživajte - vsaka po svoje, moški pa tudi...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA