Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

res izjemni pogoji za dober tekaški rezultat.pred startom sprva malo nervoze,potem ko se je vse začelo odvijati pa je šlo vse kot po namazanem.presrečen sem nad svojo pripravljenostjo,čas 41:35,organizatorju pa kapo dol.tudi oni tam zgoraj so nas ubogali.

lep dan še naprej in lep tekaški pozdrav.
Še nekaj ''uradnih'' podatkov:

V organizacijo Športnega društva Poljane sta v konkurenci 197 tekačev, absolutna zmgovalca v članskih kategorijah postala Erika Melihen (ŠD Kranjska Gora - 39:34) in naš domači tekač Peter Oblak (ŠD Poljane) z absolutnim rekordom proge 31:04. Rekord je še toliko bolj vreden, ker je bil dosedanji lastnik eden najboljših slovenskih tekačev Tone Kosmač (31:28).

Vreme nam je bilo organizatorjem naklonjeno, hvala vsem tam zgoraj! :laola :)

Zmagovalci smo vsi, ki smo spravili pod streho 13. Visoški tek. Organizatorji, tekači in
navijači!
Pa še dobro delo smo naredili za zraven. :clap: :clap: :clap:

Hvala vsem in se vidimo, ko se srečamo.

Gašper
vencelj napisal/-a:Za odrasle jih še ni na voljo...prav mi je, če bi bil tam, bi jih že zdavnaj vedel...

Hm, Vencelj, sem parkrat kliknil na rezultate, da bi videl v čem je problem, pa mi ne uspe najti ničesar. Meni rezultate odraslih naloži povsem normalno. Prosim bolj natančno napiši, v čem je problem.
TaiMing napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Za odrasle jih še ni na voljo...prav mi je, če bi bil tam, bi jih že zdavnaj vedel...

Hm, Vencelj, sem parkrat kliknil na rezultate, da bi videl v čem je problem, pa mi ne uspe najti ničesar. Meni rezultate odraslih naloži povsem normalno. Prosim bolj natančno napiši, v čem je problem.

Pri mladini se mi je normalno odprlo, pri odraslih se mi je vedno izpisalo: rezultatov trenutno še ni na voljo. Sedaj sem refreširal in normalno funkcionira.
Hvala!

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 ris9
Letos sem bil prvič na tem teku. Super trasa, močna konkurenca, letos izjemne razmere za tek. Še se bom vrnil.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA