Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Včeraj je bila lepa prireditev, ki so jo organizirali člani BMK Jesenice, pa bi bilo prav škoda,če je ne bi omenili v "poročilih"
Organizatorji so se potrudili in ne glede na slabe vremenske razmere organizirali zgleden tek,ki se ga je bilo vredno udeležiti.
Zaradi snega na vrhu so sicer malo spremenili traso teka, tako, da se nismo povzpeli do vrha,pač pa je proga potekala krožno. (varnost tekačev na prvem mestu)
Na startu nas je skoraj zeblo, vendar smo se brez slabe volje lastnika lahko pogreli v gostilni ob toplo zakurjeni peči,čisto ob štartu.
Pred tekom je še malo rosilo in pihal veter, tako, da sem se preveč oblekel za tek, saj mi je kmalu postalo vroče - verjetno ne samo meni, - nekateri so med tekom tudi slekli odvečno obleko.
Vsak tekač je na cilju prejel unikatno medaljo, najboljši v kategorijah pa tudi unikaten pokal.
Hrana mesna in vegetarijanska,okrepčevalnice na poti,tudi na cilju niso skoparili z okrepčili.
Tudi vrečka, ki smo jo prejeli ob prijavi ni bila "ničvredna"
Ker dober glas seže v deveto vas,upam, da se bo ta tek kmalu postavil ob bok velikim!
Miro
 pegy
hej :D
tudi jaz bi pohvalila organizatorje za super prireditev...in seveda vse "kaveljce",ki smo se zbrali kljub slabemu vremenu :laola
to je bil moj prvi gorski tek in sigurno ne zadnji :wink:
se drugo leto spet vidimo...ob vsakem vremenu :wink:
Lp,Diana

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA