Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana napisal/-a: 86,3 km... moja najdaljša razdalja do sedaj... ne vem zakaj se je ZdravkoC tako začudil :wink:

Halooo .... za takšne km se pa že lahko malo čudim :clap: čeprav sem itak vedel, da si že preverjena ultrašica :cast:
čestitke vsem,še posebaj zmagovalni trojici :clap:
letos sem bolje pripravljen in v mislih sem imel končat tekmo z 110 krogi,torej 15 več kakor lani,ampak vreme je naredilo hitro moj konec.
Zaradi last minute udeležbe,sem vso tekaško dežno opremo pozabil doma,tako da sem ob prvem dežju zlezel v auto in počival do 8 zjutraj,med tem sem čist obupal in spakiral robo,šotom..v auto,vendar auta nisem mogel zagnat zaradi praznega akumulatorja,v tem času pa se je ravno zjasnilo,tako da sem z turističnim,ne tekmovalnim tempom nadaljeval do konca(18:00 ure).
Tekma je za nami in znova sem se naučil kaj novega,ta letošnji polom je velika motivacija za naprej in naslednje leto.
:?: " nič nas nesme presenetit" :?:
:laola
Dragi organizatorji,tole je pa zares ena VELIKA škoda.Kaj pa če bi malo poenostavili in naredili zadevo cenejšo.Nujna stvar je samo Timing ostalo pa bomo poskrbeli tekači sami.
Ne se še predat.Preveč radi pridemo v Grosuplje :clap:
pajo napisal/-a:
golfdelta74 napisal/-a:Zaradi finančnih zadev,ki so povezane s tem tekom,letos prireditev odpade :--(

Na tale tek sem pa računal...

Zgleda, da nas je kar nekaj računalo.
Vsaj trije Prekmurci smo imeli namen prvič iti na ta tek.
Grrrr
Mogoče pa si premislijo? :|
Verjetno niste gledali Polnočni kljub? Ali pač? No, govora je bilo o računovodkinji, ki naj bi organizirala ta tek. Mislim, da ne bo šlo :wink:
Sva se pa nekaj z Rafom pogovarjala, da bi bilo za vprašat župana Grosuplja, če bi zadevo podprli v okviru druge organizacije... Potem pa res potrebujemo samo še Timing :D
Dajmo poskusit nekaj ukrenit glede organizacije....tole bi bilo škoda da propade...a ima kdo kakšno navezo na župana....NEVERGIVEUP ima know how in vedno dobro voljo za organiziranje dobrih zadev...Če ima kdo kakršenkoli kontakt na prave osebe naj mi prosim sporoči...ni vrag ta tegale tradicionalnega teka ne bi spravili pod streho....mislim da Slovenija nujno potrebuje vsaj en 24-urni tek
Z dobro voljo se vse premaga :D :D :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA