dogovori in pogovori o dogodkih in druženjih TFjevcev v Savinjski dolini

Moderatorji: editor, dusan

Uporabniški avatar
 Barb
editor napisal/-a:Z mamo šeflo sva malo ubirala v dobrem smisli, med samim pogovorom
je pa tudi obljubila, da nas pride obiskat. A ne Barb?

V smislu Aleša:"A ne,Barb,a ne da boš,Barb :?: " :P :P

editor napisal/-a:p.s. Dušan za tebe imam pa posebno listino prejeto od samega vrha TF.

Dušan to pa upoštevaj,prosim. :wink:
Uporabniški avatar
 lucy
Dober večer,

vsem, ki se boste juter udeležili Martinovega teka, želim čim več športne sreče, dober dan za tek, ter čim manj porabljenega časa in nobene poškodbe.

Mislim pa da je to zadnje glavno(!), zato skrbite za svoje zdravje. (lahk bi vam pa še na dolg in širok kej zatežila, sam ne bom :-D )

LP; Lucy
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo! :wink:
Lucy, hvala za lepe želje. Zasedba TFSS, jutri zagotovo na štaru bo. Le mama in ata ostajata doma. Pridno držita, fige za svoje nezakonske otroke. :twisted: :twisted: :D Vidimo pa se lahko na analizi po teku.
Lep tekaški pozdrav od AKCIJE!:D
Uporabniški avatar
 editor
Poldy veliko uspeha in sreče jutri! :D :D
Potihoma si želim, da bo deževalo kot iz škafa in še
huje. Ker če ne bom se bom pregriznil v službi!
:evil: :evil: :evil: :--( :hello:
No, če pa bo vreme ok., pa še za mene odlaufajta
kakšen km.
Drugače lahko gremo, pa v nedeljo na giro.
8) 8)

lp editor :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 dusan
editor napisal/-a:Poldy veliko uspeha in sreče jutri! :D :D

Enako vama želim tudi jaz. AnaLiza bo v nedeljo :D :D :D
 Lučko
:lol: Poldy, en majčken nasvet za "akcijo": v začetku finiš, pol pa hitreje, hitrej... :lol: Simple, a ne :arrow: držte se, želim vam obilo uspeha. :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 poldy666
JU-HU!
Zajtrk je za mano. Hitro sem vas moral še malo pogledat. Vreme ni najbolj rožnato.Bo pa, ko pridejo sončki v Radence. Hvala, vsem za želje. Lučko, danes grem po tvojem receptu. Uživajte in laufal bom za vse, ki jih ni zraven! :wink:
Analiza in giro, pa vas čakata v nedeljo! :D :D
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Pa je za mano, en nepozaben tek. Seveda je govor, o Martinovem teku. Na samem štartu, sem se odlično počutil. Tudi treme nisem imel. Proga pa zelo slabo označena. Da o pijači, nezgubljam besed. Bila je enkrat. To pa je za 19km-premalo!! Spremstvo vodilnih nepoznajo. Dvakrat sem bil v dilemi, če sploh tečem v pravo smer. Stik z organizacijo pa sem imel na 17km, ko me je dohitel kamerman. Bil je presenečen, kako daleč sem že. Da pa bi, naredil, lepe posnetke je odrvel na cilj. Jih obveščal, da bo danes padel rekord proge. Mislim, da bi tudi moj osebni! Tu pa so me ljudje, potegnili za nos. Poslali so me v napačno smer. Oznako, pa smo našli v travi, ko nas je eden od domačinov peljal pogledat, kje se je to zgodilo. Od tam, pa so me pošiljali v različne smeri. Na koncu sem pristal malo pred mejnim prehodu Hoduš. V fazi dehidracije, sem šel prosit za vodo, k neki domačiji.Povedali so mi, da tam ni nobenega teka. Me naložili v avto in me odpeljali 20km nazaj na cilj. Takrat sem spoznal, da obstajajo tudi dobri ljudje v pomurju. Klub opravičilu organizatorja, je v meni grenak priokus.
Uporabniški avatar
 Bor
poldy666 napisal/-a:Živjo!
Pa je za mano, en nepozaben tek. Seveda je govor, o Martinovem teku. Na samem štartu, sem se odlično počutil. Tudi treme nisem imel. Proga pa zelo slabo označena. Da o pijači, nezgubljam besed. Bila je enkrat. To pa je za 19km-premalo!! Spremstvo vodilnih nepoznajo. Dvakrat sem bil v dilemi, če sploh tečem v pravo smer. Stik z organizacijo pa sem imel na 17km, ko me je dohitel kamerman. Bil je presenečen, kako daleč sem že. Da pa bi, naredil, lepe posnetke je odrvel na cilj. Jih obveščal, da bo danes padel rekord proge. Mislim, da bi tudi moj osebni! Tu pa so me ljudje, potegnili za nos. Poslali so me v napačno smer. Oznako, pa smo našli v travi, ko nas je eden od domačinov peljal pogledat, kje se je to zgodilo. Od tam, pa so me pošiljali v različne smeri. Na koncu sem pristal malo pred mejnim prehodu Hoduš. V fazi dehidracije, sem šel prosit za vodo, k neki domačiji.Povedali so mi, da tam ni nobenega teka. Me naložili v avto in me odpeljali 20km nazaj na cilj. Takrat sem spoznal, da obstajajo tudi dobri ljudje v pomurju. Klub opravičilu organizatorja, je v meni grenak priokus.

dizasterrrrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil:

to je pa cist mim...
bos enkrat na Ana-Lizi vec povedal

pi es cestitam za zmago :cast:
Uporabniški avatar
 editor
Poldy ne morem se zadržati ampak se že 5.min smejim v monitor ko
tole berem. :D :D :D :D
Tako kot je Bor napisal dizaster :? :? :? .
Komaj čakam, da se jutri vidimo, si bom prinesel dvojne spodnje hlače,
če mi slučajno kaj uide. :D :D

Ampak nikoli ne reci nikoli!
Mogoče se bomo šli drugo leto skupaj
skrivalnice po Prekmurju.

mejte se fajn!

oprosti Poldy ampak se še kar smejem
:bum: :bum: :bum:
Nazadnje spremenil editor, dne 06 Nov 2004, 21:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 poldy666
Bor, hvala za čestitko. Nisi edini. Tekmovalci, so se zgražali že na samem prizorišču. Tudi zmagovalcu ni bilo vseeno, saj je na 17km, zaostajal za mano že 5km. Ni mi do zmag. Ker mi tek, pomeni več.
Upam, da nas čimprej obiščeš.
TFSS jutri se vidimo na treningu ob 15uri. Nato sledi tudi analiza današnjega dne.
Rad pa bi pohvalil tudi ostale člane, ki so tekmovali na Martinovem teku.
Mateja je bila druga pri ženskah, Marjan in Robi, pa sta odtekla najboljše čase sezone.
Lep tekaški pozdrav.
Uporabniški avatar
 editor
Za vse, ki bi se pridružili jutri je zbor on 15.00
pred Rimsko nekropolo v Šempetru v Sd.
Sledi lahkoten tek okoli 10km.
Potem, pa analiza. Bo sigurno veliko smeha!

editor :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 dusan
Pridem tudi jaz. S kolesom. Lahko ????? :D :D :D
Uporabniški avatar
 editor
dusan napisal/-a:Pridem tudi jaz. S kolesom. Lahko ????? :D :D :D

Mislim!!!!!!!
Samo tek smo ti prepovedali.
Ostalo pa kot ponavadi.
Uporabniški avatar
 Barb