Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

:D

no, tega sem pa vesel Leon, še nekaj dobrih tekaških prijateljev se je javilo da pride in upam, da jim tudi uspe. Tako da osamljeni ne bomo. V Hrastniku ne bi smel imeti večjih težav. Pelješ se po glavni cesti v Hrastniku toliko časa da se pelješ mimo Sparove trgovine,(manjši center), nato v prvem križišču zaviješ levo, v naslednjem levo, v naslednjem naravnost. To je to!

Malo za šalo malo zares :
drugače pa nikoli nisem sam, na levi rami mi vedno sedi mali možicelj Škrpicelj in mi šepeta razne neumnosti na uho. Mislim da ste ga vsi tekači že kdaj srečali. Danes je že navsezgodaj začel nekaj o 105 krogih za hrčke. :lol: :lol: :lol:
Ho, ho, Krasno... vidim, da se bo v Brežicah zbral kar lep šopek SLO ultrašev. Krasno. :) Kot smo že na FB komnetirali, notranjo špuro na stadionu sem ogrel tako, da je pripravljena za dirkanje - bodo gume dobro prijele. :)

Vabljeni, vabljeni...

Mimogrede, NGU dogodek bo prvi uradno organizirani maraton (beri 42 km) na Dolenjskem (vsaj jaz nisem našel nobenega drugega). Že s tega stališča se velja udeležit. ;)
Bilo je res super, v super družbi. :D
Ker sem zaradi službe prišel malo bolj pozno sem naredil le 20 km, ki pa so minili kot bi mignil. :D

Hvala vsem za pomoč, udeležbo in donacije. :clap: :clap:

P.S. Z nami je tekel tudi tekač, ki je prvič pretekel maraton. :clap: :clap:
Ja zelo prijetno je bilo danes kroženje v Hrastniku v družbi čudovitih ljudi in super vzdušju. Veliko pozitivne energije je bilo v zraku in tudi občutek, da smo vsaj malo pomagali je zelo prijeten.

Sam maraton je hitro minil in tudi ploha v zadnjih krogih me je prijetno osvežila. Nisem si mislil, da bom kdaj pretekel maraton tako blizu doma in to še na štadionu.

Se vidimo še enkrat v Ljubljani.
Javljam se v živo iz terena, nahajm se v Brežicah, ki so se zbudile v prečudovito jutro. Sonce že kuka iza oblakov in jutranje meglice se bodo kmalu razkadile... v zraku se čuti evforija in občutek imam, da bo dan naravnost pravi za odteči en maraton... Kdo je za? Ne slišimim dobro? Kdo pride v Brežice? JAAAAAAAAAAAAAAAAAA. :laola
:D

Pa je mimo Celje. Moram reči, da je bilo enkratno. Veliko dobrih starih fac, pa nekaj mladih obrazkov, tako da dolgčas sploh ni bilo. Krogi so leteli mimo in kaj kmalu mi bo jasna teorija
Hrčkovega kroga. Upam, da se mi razjasni že v torek v MB.

Sem pa danes doumel naslednje:

NI VAŽNO KJE TEČEŠ; VAŽNO JE ZAKAJ TEČEŠ :D

Vse čestitke vsem tekačem, še posebno onim s tremi maratoni v treh dneh.
Hvala Mateju in njegovi druščini "Never give up" za prijetno druženje v Celju. Čeprav samo v zadnjih krogih, pa vendar Matej je pravi borec in človek na mestu. Vsi ki še ga ne poznate, priporočam vam da se mu pridružite in ga spoznate.
Sicer je pa pripravljen odlično, zadnje kroge je še lepo pospeševal, tako da verjamem da mu bo uspelo še naslednjih 7dni...

Veliko je bilo tudi nas iz foruma, tako tudi čestitke vsem, ki ste odtekli svoj del poti...

Lahko noč, Jože.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA