Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Evo zopet tekel v Bevkah na svoji priljubljeni razdalji, tokrat mi soparno vreme ter nekaj blata ni preprečilo novega PB-ja na tej progi :D 8), očitno so intervali v vročini dobro zdravilo za moje težave s prekomerno toploto :shock: :roll: :), drugače pa preživel lep dan v dobri družbi maloštevilnih forumovcev :TF) :clap: :clap:, (eni so mi držali tudi zelo dober tempo na progi 8) :D ) in neforumovcev...sama tekma mislim, da je bila dobro organizirana, podelitev se je sicer zopet malo zavlekla... :)
Laufer, hvala za slikice... :clap: :cast:, sem te komaj prepoznal pred ciljem...in seveda čestitke tudi ostalim medaljistom... :TF) :laola :clap:

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Obivankenobi, čestitke za 1. mesto. Koliko pa si imel čas in posledično tempo?

Letos sva očitno zamenjala vlogi, če se prav spomnim, ti lani ni šlo, letos pa razturaš, pri meni pa je situacija obratna. Ti si pravi borc in si se pobral, jaz ne vem, če se bom. Po vsej verjetnosti letos ne bova imela skupne tekme.
tae napisal/-a:Obivankenobi, čestitke za 1. mesto. Koliko pa si imel čas in posledično tempo?

Letos sva očitno zamenjala vlogi, če se prav spomnim, ti lani ni šlo, letos pa razturaš, pri meni pa je situacija obratna. Ti si pravi borc in si se pobral, jaz ne vem, če se bom. Po vsej verjetnosti letos ne bova imela skupne tekme.

He, he, Tae, veš, da sem borc, saj se že dve desetletji ukvarjam z borilno veščino 8) :D, drugače sem pa imel čas 25.36, lansko leto mi je Garmin sicer izmeril razdaljo 6.81 km, tako, da je bil tempo 3.46 min/km... :D :wink:

p.s.: Hvala za čestitko! :clap:
Obivankenobi napisal/-a:Evo zopet tekel v Bevkah na svoji priljubljeni razdalji, tokrat mi soparno vreme ter nekaj blata ni preprečilo novega PB-ja na tej progi :D 8), očitno so intervali v vročini dobro zdravilo za moje težave s prekomerno toploto :shock: :roll: :), drugače pa preživel lep dan v dobri družbi maloštevilnih forumovcev :TF) :clap: :clap:, (eni so mi držali tudi zelo dober tempo na progi 8) :D ) in neforumovcev...sama tekma mislim, da je bila dobro organizirana, podelitev se je sicer zopet malo zavlekla... :)
Laufer, hvala za slikice... :clap: :cast:, sem te komaj prepoznal pred ciljem...in seveda čestitke tudi ostalim medaljistom... :TF) :laola :clap:

Lp! :wink:

Tebi pa letos leti! :clap:
Uporabniški avatar
 5r002
Tek je bil dobro organiziran. Se mi pa zdi, da je na prireditvi z leta v leto manj članov TF. Verjetno zaradi množice tekov na ta vikend, premajhnega oglaševanja...

Čestitke vsem za dober tek in dosežene uvrstive! :clap:

Laufer, hvala za fotke! ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA