Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Zdravo,

danes je potekal 15. Tek ob Cerkniškem jezeru.

Skupaj je teklo 172 tekačev in tekačic, ki so premagali 9,2km dolgo progo v soparnem vremenu.

Oglejte si slike.

Album se bo še dopolnil, trenutno je prišlo do izpada elektrike zaradi nevihte in zato ni še vseh slik.

Rezultati bodo zvečer na naši strani.
Nazadnje spremenil noteko, dne 05 Jun 2011, 17:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Lep tek,večinoma makadam,del proge tudi po gozdu,kjer smo se skrili v senci-sam zadovoljen s svojim tekom,začel zadržano,potem pa proti koncu prehiteval sotekače in končal na 7.mestu skupno!Na koncu sem se moral kar potruditi,da sem ga zadržal,ker so zadaj "grozili" Obivankenobi in še nekateri!Lep dan želim,5er
Ja, zanimiv tale tek ob Cerkniškem jezeru, prvič sem tukaj tekel in ziher ne zadnjič:shock: :oops: in užival v teku na lepi gozdni poti v hladu dreves... 8) :clap:, na sami poti tudi nisem sam ampak smo se našli štirje enakovredni, ki smo en drugega gonili naprej, kot v bistvu tekli trojke z eno rezervo... :lol: :D, na koncu se je sicer naša družba malo ločila, ker se je pokazalo kdo se je šparal in kdo je že prej dal vse od sebe, ene dva kilometra pred ciljem je od nekod priletel še Peter in me prehitel kot za šalo, tako, da je še popestril dogajanje... :clap: 8)
Peter sem ti hotel pred ciljem vrnit "milo za žajfo" :lol: :lol:, ampak za bolj resen napad ni bilo več prave moči, pa tudi za moje na koncu abs. 8. mesto sem se moral kar pošteno potruditi... :) :shock:, no kokrkoli že, s tekom pa tudi s časom 34.18 na uradni razdalji 9.2 km sem zelo zadovoljen... :D :D 8)
Drugače pa za moje pojme res odlično organizirana prireditev, za 10 eur smo dobili polno vrečko raznih zadev (dve majici, šampon, pijačo...) :clap: :laola
Asterix, hvala za dobro družbo in da si pazil na mojo psico :cast:, sem ti dolžan :toast:, pa čestitke vsem za odlične rezultate :laola :TF)

Jah, drugi teden pa verjetno tek v Mošnjah in Logatcu, bom videl kako bo kaj s časom... :roll: :)

Lp! :wink:
mrzli napisal/-a:Boris, ni kaj reči kot, rasturaš, bravo, :clap: .
Upam, da se vidimo na kakšnem teku :laola

Borut, hvala za čestitko... :cast:, ja zadnje cajte mi kar dobro leti... 8)
Itak, da se kaj vidimo, jaz sem praktično vsak vikend na vsaj eni dirki... :D 8)

Lp! :wink:
Kot je že Obivankenobi omenil je bil tek lep in dobro organiziran. Konkurenca na notranjskih tekih je res huda. Tekel sem tempo nekaj sekund nad 4.00 in dosegel 10. mesto v kategoriji nad 40 let. Da ne govorimo o Obivankenobiju, ki je potegnil tako, da sem ga ponovno srečal šele na cilju (že spočitega), kljub temu, da sva štartala skupaj.
Obi, hvala za par nasvetov glede teka - jih cenim in jih bom upošteval.
Glede čuvanja tvoje psičke pa sploh ni problema - je silno simpatična in zelo mirna ter uglajena dama.
Se vidimo v nedeljo!
Lp,
Mitja

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA