Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

spela* napisal/-a:
Meni pa tak odnos ni všeč. Res mi ni. Zakaj bi nekdo drug moral delati tako, kot mi mislimo, da je prav? Če nas z ničimer ne ovira.

Ah,spela* očitno ne razumeš poanto celotnega projekta Never Give Up...sej dober :wink:
Nisem hotela in še vedno nočem polemizirati.
Čeprav, če želiš, lahko tudi o tem, ali je odpravljanje socialnih stisk naloga države in ali s tem, ko to počnejo posamezniki, dolgoročno vplivajo na zmanjševanje socialne pomoči države. Pa res ne bi o tem, ker cenim in podpiram ta projekt. In ker imam v nedeljo tudi jaz namen priti na Kodeljevo. Ampak to je moja odločitev, ne moja dolžnost.

In morda ni problem v teh nekaj evrih, ampak morda ljudje po raznih aferah v Unicefu itd. ne zaupajo več toliko dobrodelnim akcijam. Jaz jim tega ne zamerim, jim ti?

Ali pa preprosto niso vedeli, kaj se tam dogaja. In so zato krivi?

A še enkrat, jaz zelo cenim ta projekt. In ne bi napisala ničesar od tega, če me ne bi zmotilo obsojanje drugih.
Nazadnje spremenil spela*, dne 10 Jun 2011, 22:57, skupaj popravljeno 2 krat.
lonely napisal/-a:No,še par besedic o "Never Give Up" Koper...

L
Lepo je bilo..in še lepše bi bilo..če bi se priključili številni "frajerčki in frajlice"....ki so istočasno z našo prireditvijo,tekli na bližnji trim stezi....razkazovali najnovejšo generacijo Mp3 predvajalnikov...in v Under Armour kolekciji..dokazovali ..ne vem komu..da tudi oni tečejo.
Mar je bilo tako težko,prispevati 3 evrčke...in narediti nekaj dobrega..za tiste ,ki to res rabijo.
Mah,pustimo...specifična miselnost številnih pač :evil:
:

aha tudi meni ni bilo jasno, kaj tisti tam tekajo, ko pa se je nas slišalo en km daleč. Čeprav, ko sem tekel mimo njih sem opazil, da so vsakič, ko so pritekli mimo zvezdavo pogledali čez planke k nam....Seveda smo ljudje različni, ampak je tako, da tudi če tečeš in ne vidiš okrog sebe lepote drugih tekačev in dogodkov ti enostavno nekaj manjka, da bi bil pravi tekač. Mogoče bi morali malo bolj animirati tiste hitech feni modelke in model in bi mogoče potem zavili k nam, ker kolikor vem je ta stadion za rajo oziroma hiteck tekače zaprt med tednom, ker imajo gori treninge samo atleti.
spela* napisal/-a:Nisem hotela in še vedno nočem polemizirati.
Čeprav, če želiš, lahko tudi o tem, ali je odpravljanje socialnih stisk naloga države in ali s tem, ko to počnejo posamezniki, dolgoročno vplivajo na zmanjševanje socialne pomoči države. Pa res ne bi o tem, ker cenim in podpiram ta projekt. In ker imam v nedeljo tudi jaz namen priti na Kodeljevo. Ampak to je moja odločitev, ne moja dolžnost.

In morda ni problem v teh nekaj evrih, ampak morda ljudje po raznih aferah v Unicefu itd. ne zaupajo več toliko dobrodelnim akcijam. Jaz jim tega ne zamerim, jim ti?

Ali pa preprosto niso vedeli, kaj se tam dogaja. In so zato krivi?

A še enkrat, jaz zelo cenim ta projekt. In ne bi napisala ničesar od tega, če me ne bi zmotilo obsojanje drugih.

Se strinjam s teboj špela*, res je, nas projekt stoji na humanitarnosti in prostovoljnem odločanju posameznika in o tem kaj bo počel odloča vsak sam.
Mogoče smo pa tudi sami zato krivi, da so tekli na drugi strani ograje. Ker delamo prostovoljno in brez denarnih sredstev, so naše reklame omejene. Mogoče pa dekleta sploh niso vedela, kaj se na stadionu dogaja. Veliko ljudi bere naša povabila, pridejo na dogodek,.. pa ne vedo kaj se dogaja in zakaj gre.
Smo pač društvo v ustanavljanju in tu je potreben čas in delo na tem, da bomo razpoznavni. Trudimo se in mislim, da gredo stvari naprej.
muc napisal/-a:Bravo in vse čestitke vsem, ki ste danes prišli v Vipavo in dali svoj delež, da je 8.dan uspešno za nami!!! :laola
Vse kar je napisano pred mano drži kot pribito in nimam kaj dodati, razen to, da se že zdej bojim kolk mi bo po nedelji dolgčas, ker tolk pozitivnih in dobrosrčnih ljudi ne srečaš vsak dan! :clap: :clap: :clap:

Jutri Kranj...že spakirano...see ya NeverGiveUp :wink:

muc :laola

Očitno so nohti vredu :D :clap:
spela* napisal/-a:
lonely napisal/-a:Lepo je bilo..in še lepše bi bilo..če bi se priključili številni "frajerčki in frajlice"....ki so istočasno z našo prireditvijo,tekli na bližnji trim stezi....razkazovali najnovejšo generacijo Mp3 predvajalnikov...in v Under Armour kolekciji..dokazovali ..ne vem komu..da tudi oni tečejo.
Mar je bilo tako težko,prispevati 3 evrčke...in narediti nekaj dobrega..za tiste ,ki to res rabijo.

grb napisal/-a:Bi bilo pa lepo, kot je ze Lonely napisal, da bi tisti s trim steze tudi nam prisli pokazat novo modno tekaško opremo

Meni pa tak odnos ni všeč. Res mi ni. Zakaj bi nekdo drug moral delati tako, kot mi mislimo, da je prav? Če nas z ničimer ne ovira.

Bravo špela* Živi in pusti živeti.
Za mano je to že drugi obisk Never Give Up-a, obisk pravim, ker moje razdalje so daleč od maratonskih, vem bistvo je nekje drugje, zato me tudi malo čudi, da na vso količino forumovcev, glede na to, da je to v večih koncih Slovenije ne pride več tekačev, pa čeprav samo firbcat. Saj vem vsak se odloča po svoje, tudi jaz, ampak moja odločitev je bila preprosta, zakaj bi vsak dan tekala po Rožniku, če grem lahko za spremembo v druge konce pogledat, namesto analize za "šankom" pa lahko svoja denarna sredstva vložim malo drugam (teh 10eu, bi verjetno zapravila tako ali tako.... :lol: :lol: :lol: ).

Zato bom šla danes z veseljem v Kranj, jutri pa imam druge plane

:wink:
:laola
miciM napisal/-a:Zato bom šla danes z veseljem v Kranj, jutri pa imam druge plane
:wink:
:laola

In zato sva šla tudi midva danes v KR, za jutri pa imava druge plane (greva špijonirat za miciM). Nepozabno doživetje, je bilo vredno priti z morja zaradi teh dveh uric, ki sva jih preživela v prijetni družbi, btw sem še odtekla zame dolgo razdaljo - celih 15 km. Prvič letos brez težav. Skratka, nepozabno.
Tudi jaz sem se danes pridružil akciji v Kranju.
Danes sem šel v Kranj s čisto drugačnimi občutki, kot grem ponavadi na tekmovanje.... :D
Odtekel 105 krogov, toda bistvo vsega je, da sem tudi sam nekaj prispeval k odlični akciji za 10 nasmehov.

Vsa čast organizatorjem :laola
Meni so pa prav všeč takšne tekaške prireditve, kjer ni cilj tekmovalnost :D
Na takih prireditvah lahko tečemo skupaj s tekači, ki jih drugače gledamo v hrbet
ali pa še to ne, se pogovarjamo med tekom, pohecamo itd...
Res je, da je stvar posameznika kaj bo počel v življenju, vendar je zanimivo,
da nekateri dobri tekači, ki na tekmovanjih osvajajo medalje in pokale....pa od njih
na humanitarnem projektu, pomagati človeku v stiski, ne duha ne sluha....hmm...
ne vem zakaj....morda pa zato, ker nič ne dobijo....

NEVER GIVE UP in ostali, ki vam ni težko pomagati človeku v stiski SUPER ste....
See Ya :laola
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA