prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 SpEkTr
Jaz sem se žrtvoval in naložil tale update :)

Zaenkrat dela b.p. Par novih nastavitev, res pa je da izgubiš nastavitve. Ampak to je stvar 5-10 minut dela :)
Uporabniški avatar
 SpEkTr
A ma kdo kako idejo za ta ponoreli srčni utrip, vsaj ura ga tako prikazuje. Bral sem že vse živo na to temo ampak..pri meni je tako, da mi pulz skače tudi, kadar sedim, ležim...iz 60 na 150 itd..
Baterijo sem menjal, je isto. Nekak se vidi da statične elektrika to ni. Če ne mi sam še servis ostane..
Uporabniški avatar
 tabonir
SpEkTr napisal/-a:A ma kdo kako idejo za ta ponoreli srčni utrip, vsaj ura ga tako prikazuje. Bral sem že vse živo na to temo ampak..pri meni je tako, da mi pulz skače tudi, kadar sedim, ležim...iz 60 na 150 itd..
Baterijo sem menjal, je isto. Nekak se vidi da statične elektrika to ni. Če ne mi sam še servis ostane..

Meni je pulz meter nagajal v vročih dneh ko sem se znojil (vsaj predvidevam, da je bil znoj vzrok :?: :!: ). Potem sem ga na spojih oblepil s el. izolirnim selotejpom in od takrat nimam težav. Je pa bilo o tej napako že kar nekaj debate na forumu!
Uporabniški avatar
 SpEkTr
Kako ga pa potem daješ gor? Čez glavo?

Ma nekaj more biti na spojih. Zgleda, da ko se večkrat odpenja in zapenja se kaj 'zmaje' tam. Čeprav ni za pričakovat, ker lepo trdo notri sede. Ampak če sem tam skupaj stisnil je bilo pa v redu.

No prejle sem tista dva spoja tam, fajn poslinil ( tisti dve luknci) in potem je bilo pa v redu. Se pravi tam šepa.

In tak design če mene vprašaš je mimo. Jutri grem na geoset vprašat, če imajo slučajno že novo verzijo traku, ki pride zraven edge 800. Ta verzija nima teh trapastih spojev. Oz jih ima ampak je oddajnik lahko vedno pripet.
Uporabniški avatar
 tabonir
SpEkTr napisal/-a:Kako ga pa potem daješ gor? Čez glavo?

Kot hlače si ga "oblečem" :D .

Še je ura v garanciji? Me pa res zanima, če ga bodo menjali za pas od "edge 800"
Uporabniški avatar
 SpEkTr
je, samo nimam računa :D

Ma, saj, če bi pas od edge-a delal, ga sam kupim. Če seveda ni predrag. Druagče pa ebay al pa tujina. Je pa zmešnjava. Recimo tale pas:
https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=38069

je pri nas drugačen ( z isto kataloško). In sicer je tak kot ga imam zdej. Tko da ne vem. Bo treba preverit.

Če ne bo drugače, grem pa v KRanj na labore in tam probam garminov oddajnik s pasom od polar wearlink. Baje, naj bi to kr delallo in to celo zlo v redu. :) Ta pas je pa 15€.
Uporabniški avatar
 klatez
SpEkTr napisal/-a:Nova verzija:
https://forums.garmin.com/showthread.php?t=19748

Ker sem bil neučakan, sem v preteklosti že nekaj krat nasankal.
Sedaj raje počakam kakšen teden ali mesec in spremljam garminov forum, da se oglasijo uporabniki nove verzije. Razen če ni popravljeno kaj zame zelo pomembnega.
Pri zdajšnjem garminovem sistemu upgrade-a ni več mogoče preiti nazaj na prejšnjo verzijo.

V tej verziji bi naj bilo popravljeno tole (pa seveda vse staro bi naj delovalo):
Change History Includes (but not limited to):
Added zero averaging for bike cadence and bike power. Found under Settings>Bike Settings>Data Averaging. Note: power and cadence are defaulted to include zeros
Added sunrise/sunset data fields
Added the ability to see the details of the current activity in History
Added UTF8 support
Added UI for viewing and editing speed/pace zones
Added a bulk delete for courses and workouts
Added a new 'Heart Rate Display' setting that will set how heart rate is displayed throughout the device. (Settings -> Settings -> Heart Rate -> Display)
Improved the numeric keyboards
Improved map drawing
Improved the goals UI
Improved Scheduled Workouts UI
Improved the HR Graph data field
Improved keyboard functionality. Added uppercase/lowercase option.
Increased the number of steps allowed in Custom/Advanced Workouts to 50
Fixed issues with Auto Lap by position
Fixed Heart Rate Workout issues
Fixed an issue with zones being sent from GTC
Fixed an issue with foot pod not accumulating distance with indoor manual multi sport
Fixed an issue with unrealistic wheel size when using wheel based power meter
Added torque to the power calibration page for wheel based power meter
Eliminated the 150KB limit for course fit files
Updated Firstbeat library to second generation
Fixed issues with the Recovery Heart Rate message not clearing
Fixed issues with calculating distance after leaving a tunnel
Added an every second recording option. The user no longer has to be paired with a power meter in order to get once per second recording. Go to Settings>System>Data Recording to enable.
Uporabniški avatar
 klatez
SpEkTr napisal/-a:je, samo nimam računa :D

Ma, saj, če bi pas od edge-a delal, ga sam kupim. Če seveda ni predrag. Druagče pa ebay al pa tujina. Je pa zmešnjava. Recimo tale pas:
https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=38069

je pri nas drugačen ( z isto kataloško). In sicer je tak kot ga imam zdej. Tko da ne vem. Bo treba preverit.

Če ne bo drugače, grem pa v KRanj na labore in tam probam garminov oddajnik s pasom od polar wearlink. Baje, naj bi to kr delallo in to celo zlo v redu. :) Ta pas je pa 15€.

Garmin je s tem novim soft pasom naredil celo zmešnjavo. Pri zadnji verziji (zapiranje na strani) ni dal nove številke artikla ampak isto kot pri prvi (zapiranje spredaj). In sedaj pri naročilu skoraj ne moreš vedeti kaj boš dobil, ker so pri skoraj vseh ponudnikih na internetu slikice prve verzije.

Geoset je že imel novi pas na zalogi. Preverjeno za komplet z oddajnikom, samo za pas pa ne vem. Če pa dela boljše, pa bom še poročal. Žena ga je nekajkrat uporabila in zaenkrat še ni bilo špic.

Kot si omenil, pa imaš seveda še opcijo s polarjevim pasom. Meni je ta kombinacija pri testu delovala brez težav.
Uporabniški avatar
 SpEkTr
Ja, na Garminu tega novega sploh nimajo. Vsaj v Šenčurju ne. Tak kot ga imam sedaj stane 40€, samo pašček...so zmešani res.

No nato sem šel v AGP Pro v Kranju, kjer mi je en zelo prijazen in podkovan prodajalec povedaj za polarjevo alternativo. No v bistvu sem za njo vedel že prej. Na licu mesta sva lepo probala polarjev pas z garmin oddajnikom in zadeva deluje.

Ravnokar sem iz teka, pas se je zelo dobro obnesel. Nič špic in kakega sranja (zaenkrat).

Tako, da zadovoljen. Bom videl kako se bo ta pas obnesel. Pri prejšnjem sam sam malce kriv, ker ga nisem redno pral. Niti nisem vedel ,da je to taka kriza, če ga ne. Bo treba biti bolj dosleden :-)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA