Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ja Kranj je bil danes nekaj posebnega, dobesedno teklo je staro in mlado.Najmlajši so bili pravi borci, saj so imeli pod ritko še pleničke,kljub mladosti so očke in mamice neusmiljeno preganjali po stezi, da so tekali, so pa nekateri srednjih let izgledal tako, kot, da so se prišli igrat v peskovnik :lol: :lol: :lol: , vam povem kogar ni bilo mu je lahko fejst žal.
Ja bistvo,da kdo preteče maraton,se je pa tudi izšlo, kar nekaj fantov se je odločilo za ta podvig, bravo fantje :D . Ostali pa vsak po svojih zmožnostih in idejah,kaj si danes želimo :roll: :roll:

Uživajte jutri v Ljubljani, jaz grem v hrib

:wink:
Odlični teki se odvijajo po Sloveniji. Sam sem se udeležil teka v Vipavi, kjer sem pretekel 105 krogov. Večino časa pretekel v družbi tekačev s TF. Vsa pohvala Mateju, Janezu (mislim da je oče od Mateja, kateri je poskrbel da nam med tekom ni bilo preveč vroče) in celotni ekipi NGU!

Lp, Blaž
Ker sem vedel, da bom na večini prireditev manjkal, sem si omislil interno "prireditev" 10 PST v 10 dneh v 1 kraju :mrgreen: kot podporo NGU ekipi. Že prvi dan sem ugotovil, da iz tega ne bo nič :oops:, ker sem bil še (pre)utrujen od zadnje tekme. Kljub začetnim težavam, mi je v 10 dneh uspelo PST preteči 7-krat, 4-krat pa razdaljo malega maratona. Upam, da sem s tem prispeval vsaj en ultra majhen delček k zelo uspešni prireditvi. Dvakrat (KR in LJ) se mi je celo uspelo udeležiti prireditve in lahko samo samo rečem - bravo. V zraku je bilo toliko pozitivne energije, da se jo je vsak takoj "nalezel".

Nerad izpostavljam posameznike, ker so/ste bili vsi fantastični, dva pa vseeno moram pohvaliti. ROSI64-ja, ki nas je spodbujal s svojo trobljo. Tudi če ti gre (vse) na živce, ti troblja na koncu priraste k srcu :lol: In ne smem pozabiti na Grb-a, ki je "raztural" s 630 pretečenimi krogi.

Ocena prireditve: 10 :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Rezultat: ‎10:0 Super :D tekme je konec, prvenstva pa še ne, gremo naprej :D :laola

Hvala vsem in vsakemu posebej; za donacije, podporo, udeležbo, pohvale,.....

Ekipa NEVER GIVE UP :laola

P.S. Pridno trenirajte, prvenstvo se nadaljuje :wink: :lol:
Nekaj današnjih FOTK.

1. če kdo želi, da njegovo sliko umaknem s spleta, naj mi prosim sporoči na ZS
2. če kdo želi svojo(e) slike v večji resoluciji, naj mi sporoči e-mail (z linkom na sliko in/ali št.)
3. slike bom po nekem obdobju umaknila z neta (sploh tiste, kjer je več zaporednih skoraj enakih).

Matej in ekipa, še enkrat čestitke!!!
10. zadnji dan Ljubljana, NeverGiveUp rezultat 10 maratonov v 10ih dneh!!! :clap:
Hvala lepa čisto vsakemu posebaj, ki je kakorkoli pomagal v teh desetih dneh,
ne glede na število krogov, metrov, kilometrov...mi vsi skupaj smo najboljši!!! :clap:

Rad pa bi vseeno izpostavil nekaj ljudi, ki si to še kako zaslužijo!
Matej hvala lepa za vse, tega ne pozabim nikoli,
Janez Markovič brez katerega si ne predstavljam niti enega teka,
Beba z neverjetno energijo in ogromno dobre volje,
Blanka, Iztok pa še vsi drugi ki so skrbeli za postavitev "tabora" in same prijave, majčke,..
Rosi in njegova troblja (ti res da krila) in seveda preostali navijači,
vsi tekači na posameznem stadionu Matej, Sejmul, Zvonko, Nataša, Uroš, Zdravko, Peter, Rosi, Primož, Muc in seveda neuničljivi Grb, ki je pretekel 6 maratonov!!!...kapo dol :laola

Brez skrbi nismo še rekli zadnje besede in se kmalu spet srečamo...NGU see ya;) :wink:
Fantje in dekleta, fantastični ste bili, ne samo z vsemi pretečenimi km, ampak tudi z vso dobro voljo, energijo, ki nas je vse kar nosila, nosila, nosila.

Tudi mene, ki sem v Vipavo tekaško oipremo nesla samo na zračenje, na koncu pa sem pretekla 6 km, pa v Kranju 10 in v Lj. še 10 km. V ponedeljek pa niti hoditi nisem mogla zaradi bolečin. Ha, tako je to, če je družba prava.

Hvala vsem in pohvala organizatorjem, v upanju, da se še vidimo. Tega ne kaže zamuditi.
Se spomnim, ko je lani Matej čisto razočaran pisal na to temo, ko se mu načrti niso uresničili. Jaz pa, o čem sploh govori ta dečk? :?: :?: No, vsak začetek je težak in Matej se ni pustil in letos skupaj s požrtvovalno ekipo super izpeljal ta projekt :laola
Tudi tvoja poškodba žabc je imela svoj namen - moč je v skupnem trudu, so pa drugi tekači prevzeli štafeto in nabirali kroge po vseh stadionih :D :D
Še enkrat, en globok poklon vsem sodelujočim in seveda - to je šele začetek :clap: :clap:
No, poleg dobrodelnosti smo se pa še fajn imeli, sklenili nekaj novih prijateljstev in se malo razmigali - "kaj še čte lepšga" :laola
Se vidmo drugo leto :D
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA