prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Prideva z Ireno.
Prejšnjič manjkala zaradi obveznosti.
Par kapljic naju ne bi ustavilo, prej nasprotno. :lol: :lol:
Glavni vremenski dogodki so tako v nas.
Pa kakšna rehidracija se bo zgodila na koncu.
Ker se eni formalno gibljemo naprej v druge sfere.
Pa čeprav tega ne vemo. :lol: :lol:
lenči napisal/-a:Hm, srečno Kekec - pardon Lenči, pa da vidim, kje vse bom zgrešila pot...no, mogoče pa bo kakšen z mojo počasnostjo za družbo :oops: :wink: . Se vidimo :D

O, Lenči, tebe nisem videla že 100 let. :D
Evo, te pridem pozdravit na start. :D
kRožnik je zakon :laola :laola :laola ...družba je bila odlična, piknik po teku pa sploh najboljši :clap: :clap: :clap: :clap: ....če bo vreme slabo, se vidimo še večkrat
Hja, pa hribčkov še tudi niso zravnali :lol: .....no, hvala Pajotu in Cormi, sta me lepo potegnila do najhitrejšega časa na kRožniku :D
Lepo vas je bilo videti :clap:
Tole danes je pa bilo :laola . Rožnik ima očitno še vedno tisto dobro pozitivno energijo. Hvala Mirjam in Alenka, da sta me čakali. Je šlo veliko lažje v vajini družbi.
Se vidimo - upam še kdaj. Nekaj je pa bilo še vedno pogrešanih : Mazi in Lili, dekle kjer so doma borovnice...
Ja, kot je rekla Lenči lepo vas je bilo videti, prav vsakega posebej... :D :D ...Na K-Rožniku je spet letelo "kot pri norcih"....pa ne da bi vedel kako tam leti.... :lol: :lol: ....Marjan je sicer obljubljal tempo 5:00, ampak to je imel verjetno v mislih za v klanec.... :lol: :lol: :lol:

Seveda pa o "piknik-analizi" ni potrebno kaj dosti pisati, saj slika pove več kot tisoč besed... :D ...v glavnem uživali smo, ampak saj drugače kot tako itak ne znamo... :lol:

Cau
Regeneracija po trekingu v Bovcu je lepo uspela.
Daljši krogec opravil z miciM, ki je na K-Rožnik pritekla.
Potem pa analiza. Eni imamo čez par dni prehod v višje sfere.
Ta torek pa se je izkazal za najprimernejšega za akcijo.
Irena :heart je naredila krasno pecivo.
Vzdušje je bilo čudovito.
Na sliki nas je devetnajst (19). :!: :D :!:
K-Rožnik je zakon.
:laola
Ja včeraj so me fantje spet "zvlekli" na daljši krogec, glede na to, da sem pritekla že do tja (nazaj me je na mojo srečo odpeljala Loni :D ), se je nabralo dobrih 18km, PeterM je držal obljubo in ni preveč brzel :lol: , no sem naredila vsaj zadnji dolg trening pred soboto.
Sladkarije so bile pa božanske posebno tista,ki je zginla v petih minutah.

:wink:
Ekola ker sta nam Avi ter Andreja ušla na poročno potovanje in je bilo striktno naročeno, da se potke po Rožniku preveč ne zarastejo do takrat ko se vrneta. Vljudno vabljeni jutri kot ponavadi. ZOO 17:30h. Vremo ravno pravo - ne hladno ne preveč vroče. Lahko povabite še sodelavke, ki se kmalu odpravljajo na dopust. Malo bolj športna postava za naše sosede čez Kolpo ne škodi. Nikakor ne nasedajte Marjanu in njegovem vabilu v stilu: gremo enga na izi pogovorni tempo a ne? Ker vam potem doma niti slučajno ne bo do umetnega dihanja kaj šele kaj drugega. Mogoče Mici,Peter ostali pa po pameti. Bom bolj zadaj in usmerjal promet, da ne kdo kam zašel z poti. Dobro, da vas zadnjič ni bilo preveč na teku ker je od Petra žena (Irena) spekla tako prima dietno pecivo, da smo še embalažo polizali. Koliko kalorij? Ma nič vam pravim. Okus imam pa še danes v ustih od prejšnega torka. :clap:
  • 1
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA