prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
se bojim, da sem včeraj naredil enega zadnjih krogov okili Brda v tem koledarskem letu.
mi je nekako bolj prijetno ( beri toplo - sploh pri srcu ) v zaprtih prostorih - zatorej odpiram sezono fitnessa.
 Nataša
matr ste vsi čudni...sezona se šele ZAČENJA. kokrat moram še povedat???? :lol: zdele se vse ta lepš začne: mrzel zrak, zimske zvezde, ostro dihanje, škripanje pod podplati, dolsko na -10, tek po celem snegu, ...JUHUHU!! ma kaki fitnes...lojze, ne ga srat, noooo

jao :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
ja veš nataša - srn`ce ne skačejo samo okol Brda :oops: , zato mi pa pozimi nikoli ni treba očala uporabljati ( napeta koža PRESS )
 Nataša
lojzeP napisal/-a:ja veš nataša - srn`ce ne skačejo samo okol Brda :oops: , zato mi pa pozimi nikoli ni treba očala uporabljati ( napeta koža PRESS )

nč ne štekam sam zihr je kul :wink:
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:se bojim, da sem včeraj naredil enega zadnjih krogov okili Brda v tem koledarskem letu.
mi je nekako bolj prijetno ( beri toplo - sploh pri srcu ) v zaprtih prostorih - zatorej odpiram sezono fitnessa.

No, kaksnega zimskega pa bomo ze usekal, a ne ? :)
Nema odmora, dok traje obnova! :)

Lp iz PA
:)

tini
Uporabniški avatar
 milan
Meni pa je pozimi okoli Brda veliko bolje kot poleti.
Najbolje je takrat ko je 20cm snega :roll:
Pa superge se ne umažejo ampak obratno, očistijo se...
Pa še gužve ni :)
Uporabniški avatar
 kemc
Živjo!

A gre mogoče danes tud kdo okol brda v popoldanskem času en krog?
Uporabniški avatar
 ales
A bi še kdo prišel ta četrtek ob 16.00 na en hiter(40-41) krog okoli Brda, še zadnji pred Palmanovo? Pol pa direkt v Zaplano na sanjarjenje ob diasih in ostalem.
Uporabniški avatar
 gorazd
sem mislil predlagat že kakšen dan prej ampak se potrudim in pridem.
Uporabniški avatar
 ales
Aja, saj lahko gremo(va) tudi jutri, tudi ob štirih. Ti bolj ustreza? Velja pa tudi za četrtek!
Uporabniški avatar
 Dule
ales napisal/-a:A bi še kdo prišel ta četrtek ob 16.00 na en hiter(40-41) krog okoli Brda, še zadnji pred Palmanovo? Pol pa direkt v Zaplano na sanjarjenje ob diasih in ostalem.

Pridem - no vsaj upam, če mi bo žena dovolila :roll: - na en spidi (47-48 :oops: ) krog okoli Brda :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Mal zlo me tale nova služba za..bava(je tko težko uskladit vse tist kar bi rad in moral počet). Tko da bom danes, v torek, tekel ponoči do Valyja, v četrtek pa zagotovo nameravan krog okoli Brda ob 16.00.
Uporabniški avatar
 gorazd
četrtek ali sreda meni je vseeno, samo glede na to da si je Aleš že v koledarček zapisal :D bo četrtek povsem v redu. Se vidimo (va) :D :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja v četrtek pa bom skoraj zagotovo prišel tudi jaz če ne bo kake višje sile.Da naredim en brzi trening.Upam, da se vidimo v čimvečjem številu.
Pozdrav vsem.
ČAO!
Uporabniški avatar
 gorazd
Ja prišli smo trije, praktično idealne razmere in bilo je zelo hitro, dva nova osebna rekorda okoli Brda. Čestitam. Aleš se je spustil pošteno pod 40 minut. Pove naj pa sam.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA