Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 Ninđa
Kaj naredite s športnim perilom (hlače, majice, nogavice, kape) po teku? :wink:

Kam jih daste sušit? Na radiator? Na balkon? Kaj če nimaš balkona? :D

Imate mogoče kakšno pametno idejo?

Jaz sem jih do zdaj dajal na radiator, zdaj pa bi rad našel boljšo idejo za tale problem :D

Se opravičujem če je že tema odprta.
Ninđa napisal/-a:Kaj naredite s športnim perilom (hlače, majice, nogavice, kape) po teku? :wink:

....v pralni stroj :D .
StaraKost napisal/-a:
Ninđa napisal/-a:Kaj naredite s športnim perilom (hlače, majice, nogavice, kape) po teku? :wink:

....v pralni stroj :D .

Po vsakem treningu daste v pralni stroj športno perilo? :shock:

Ok, pa recimo, da ne damo takoj v pralni stroj, ampak damo prvo sušit. Ker lahko perilo če je mokro npr. splesni :mrgreen:

Kaj naredite? :wink:
jaz nosim isto stvar več dni zaporedoma. tudi zokne. (govorim o oblačilih za tek). tečem praktično vsak dan in ne bom vsakič novih cot jemal. ko pridem s teka dam stvari v sobi na radiator in rešeno. pa še življenje v stanovanju poteka pol bolj v nekem "skupnem duhu".
marčni zajec napisal/-a:jaz nosim isto stvar več dni zaporedoma. tudi zokne. (govorim o oblačilih za tek). tečem praktično vsak dan in ne bom vsakič novih cot jemal. ko pridem s teka dam stvari v sobi na radiator in rešeno. pa še življenje v stanovanju poteka pol bolj v nekem "skupnem duhu".

Se strinjam z vsem napisanim :D Samo mene osebno moti dajanje stvari na radiator :wink: zato iščem rešitve.

Lp
Uporabniški avatar
 T1
Prva stvar, ko pridem domov, vse cunje direktno zmečem v pralni stroj. Potem dodam še nekaj temnih oblačil in startam zadevo. Nikoli ne sušim in hranim za prihodnjič. Vem pa, da nekateri perejo bolj malo, saj se je že večkrat zgodilo, da je na startu kakšnega teka kdo tako zaudarjal, da se mi je kar želodec obračal. In potem, če nisem imel sreče, je bil na tekmi približno tako hiter kot jaz in sem ta smrad moral prenašati še med tekmovanjem.
Res mi ni jasno, a nekateri res nič ne vohajo, kaj oddajajo? Ali pa jih samo smrad ne moti. Samo zastaran švic je res ogaben. Morda se pa niti ne stuširajo :roll: ?
Na okensko polico da se posuši, potem pa še parkrat tečt, nato v pranje. Saj lahko na roke hitro opereš, če imaš z pravega materiala se ti posuši en dva tri in je prihodnji dan sveža :D
Jaz dam sušiti kam ven, če to ni možno pa na stojalo za perilo. Na kake dva do štiri teke pa cote operem, odvisno pač od tega, kako so umazane. Tako gre v zrak manj toplogrednih plinov, pa še naše reke so čistejše :D
eziga napisal/-a:Jaz dam sušiti kam ven, če to ni možno pa na stojalo za perilo. Na kake dva do štiri teke pa cote operem, odvisno pač od tega, kako so umazane. Tako gre v zrak manj toplogrednih plinov, pa še naše reke so čistejše :D

....športne "cote" se ne pere ker bi bile umazane :mrgreen: .
Ko prideš domov so mokre od znoja. Zakaj jih nebi vsaj splahnil v mlačni vodi. V obeh primerih so mokre in jih moraš posušit :D .....današnji materiali se posušijo dok si rekel "keks".
Če nimaš balkona oz. ne maraš dajat na radiator: vzemi obešalnik in obesi perilo v kopalnico v tuš. Tok jst včasih naredim, ampak samo kadar je kakšno gnilu vreme zunej.
Drugače perem na 2 laufa ampak to zato ker ne tečem več kot 3x na teden, če bi več bi blo drugač.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA