Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ja, prvič na tem teku... :), kljub temu, da je bila zadeva zastonj, zelo dobro organizirana prireditev, v gozdu so stale celo simpatične usmerjevalke... 8) :clap: , brez katerih bi se verjetno izgubil... :roll: :oops:, no slišal sem, da so se eni vseeno izgubili, sicer se mi je pa proga zdela kar težka z veliko klanci, ki jih kar ni in ni hotelo biti konec :evil: :), na začetku sem se kar (pre)hitro pognal in prvih 2 - 3 km vodil, nato sta me prehitela dva mladinca, svoje je naredilo tudi zelo toplo vreme in po 5 km se mi je zdelo, da tečem (pre)počasi... :shock: :oops:, no kljub temu sem vseeno pristal na stopničkah... :D 8)
Ja, za drugo leto, bo potrebno spremeniti taktiko teka... :roll: :)
Drugače pa res domače vzdušje, bilo nas je kar nekaj :TF), tako, da vsem hvala za dobro družbo... :clap:, ter čestitke za odlične rezultate... :laola :clap:

Lp! :wink:

p.s.Tomaž, hvala za slikice... :cast:
Glede na to, da sem z eno samo kritiko ene same prireditve zaslovela kot nekdo, ki se "pritožuje nad vsem", "išče dlako v jajcu" itd., in ker se mi zdi škoda, da bi pokvarila ta sloves, sem se že skoraj odločila, da se ne bom več javno oglašala. A organizatorji tega tega so se res tako potrudili, da si zaslužijo tudi moje javno priznanje. :!: :clap:

Navsezadnje pa ... mi niti ni treba kvariti svojega slovesa. Kajti ne glede na to, da je bila tale tekma izvrstno organizirana :clap: , se z dovolj truda tudi tu lahko najdejo pomanjkljivosti. :--

1. Ne razumem, zakaj organizatorju ni uspelo za tisto ubogo uro zatemniti sonca! Kaj se to pravi, sredi poletja, pa moramo teči v vročini! Pa a ni nek Sončev mrk napovedan v teh dneh? A bi ga bilo res tako težko prestaviti na dan te tekme?! :twisted: :D

2. Spodobilo bi se, da bi pred tekom vsaj malo zravnali tiste klance! Vsekakor upam, da bodo naslednje leto že bolj položni! Ker mene zdaj noge bolijo! :twisted: :D

3. Na tek sem šla tudi zato, ker so mu obljubljali, da se bom na vseh tistih gozdnih poteh izgubila. A glej ga, zlomka, proga je bila označena vsakih nekaj metrov - tudi z obilo prizadevnosti mi ni uspelo, da bi zašla! :shock:

4. Na progi so kontrolorji poleg usmerjanja še navijali in mi vpili, da sem druga med puncami (ja, točno tako so rekli, med PUNCAMI, ne ženskami :-- ) – pa ravno takrat, ko sem hotela malo počivati. A človek ne more imeti malo miru, da bi šel ležat v senco! :twisted: :lol:

5. Na koncu vode še preveč, pa še medalje smo dobili nekateri. Pa niti startnine nismo plačali! Kako si nam drznejo dati še medalje?! :--

Razen tega je bilo vse drugo super. Res pohvale organzatorjem, zelo ste se potrudili, hvala! :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA