Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 pajo
Kaj napisati? Lepo vreme brez heca. Lani je bilo krepko čez 32 stopinj danes zmernih 14. Obrazi, ki jih lahko vidimo na večini tekov prav tako v Celju. Za moje pojme bolj malo tekačev kot ponavadi. Mislim, da so precej gledali v nebo pa ni bilo prav nič. Dobra organizacija kot vedno na tem teku. Pohvale pa kuharjem ali kuharici... Njami. :clap: Skratka - še pridem. Hvala pa tekačici - mislim, da ji je ima Majda. Brez njnega koraka do cilja... Hvala za družbo.
Uporabniški avatar
 lenči
Tek je bil čudovit, brez dežja (bi ga skoraj malo želela :oops: ). Res manj tekačev kot lani, vzdušje pa vseeno enkratno :clap: :clap: . TF je spet pobiral medalje...slike pa jutri :--
Lepo je bilo videti znane obraze. Aja, moj tek je bil odličen, dosegla svoj rekord na tej progi :D . Lahka pa ni tale proga, ti da pošteno misliti, posebej klanček na koncu :wink: .
 SMTUKI
Tole je malo off the record, ....Na teku danes sem našel Polar S3, footpod senzor - zgornji del, če ga kdo pogreša naj se mi javi in ga pošljem po pošti

On the record pa tole - lep tek, mogoče malo malo tekačev, vreme lih ta pravo :D , osebni rekord na ne ravno ravni progi :D
 spela*
Moja prva medalja za uvrstitev na kakem maratonu. :D
(Čeprav, ker ni bilo objavljenih rezultatov na 21 km, ne vem, koliko nas je sploh bilo v kategoriji. Moj čas sicer ni bil ravno za pohvaliti. :oops: )
 spela*
Hvala, Vencelj. :D

(čeprav čas 1:53 in še nekaj ni ravno ne vem kakšen dosežek in čisto možno, da smo bile samo tri v kategoriji - bom počakala rezultate)

Drugače pa ja, ta tek je vedno na predvečer praznika.
Uporabniški avatar
 RoKo
Drugič sem bil na teku v Celju, mislim da je od lani na predvečer praznika, pozno popoldne. Zadnji dan pouka v šolah, precej jih izkoristi nižje cene in se odpravijo že na dopust, tako da udeležba ni presenetljivo velika. Precej hitrih tekačev je odteklo krajšo progo.
Imam pač smolo, vedno pridem na ta tek utrujen, tokrat 3 dni dela od zore do mraka, malo po travnikih, malo po njivi, vseeno sem izboljšal lanski čas, ki pa ni ravno za prehvalit. Progo sem pa pretekel v enakomernem tempu, to je pa kar vzpodbudno. S sabo domov sem odnesel še boleče koleno, ki se je začelo čudno obnašati pri zadnjem spustu, skrčeno pri vožnji pa je prav zoprno bolelo.
Še dobro, da igram danes metlo na Bistriškem teku, upam da brez težav pridem zadnji do cilja in poskrbim, da na progi za mano ne bo nikogar. Do lovljenja divjih svinj po Sljemenu upam da bo vse OK.
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:Jaz pa razen prve znam ali ne morem videti nobene fotografije. :(
Prav mi je, kaj pa nisem na Facebooku! :twisted: :D

Špela, nič nisi kriva, moja napaka, sedaj se pa vse vidijo :D
Uporabniški avatar
 RoKo
spela* napisal/-a:Moja prva medalja za uvrstitev na kakem maratonu. :D
(Čeprav, ker ni bilo objavljenih rezultatov na 21 km, ne vem, koliko nas je sploh bilo v kategoriji. Moj čas sicer ni bil ravno za pohvaliti. :oops: )

Tudi proga ni ravno lahka, tako da čas ni primerljiv z ravninsko, tako da smo kar dobro šibali.

Čestitam za medaljo, sedaj se pa trudi, da ni zadnja. :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Arabo
No, pa še jaz nekaj za na konec.

Vreme in pogoji za tek so bili res skoraj idealni.

Kljub temu je bilo(glede na pretekla leta) nekoliko manj udeležencev tekaške prireditve (Menim, da predvsem zaradi preobilja podobnih prireditev po RS v enakem terminu). Prav tako pa menim, da si mora tek z tako tradicijo in že s takim nazivom zaslužiti več pozornosti. Predvsem nas tekačev. Proga je razgibana, zanimiva in dokaj zahtevna, a je prav to tisto, ki na koncu trudu med tekom daje posebno čar in zadovoljstvo.

Ker sem se teka udeležil že večkrat sem pa opazil, da na koncu teka nismo prejeli medalje vsi udeleženci. Kriza?

Po teku smo lahko dobro hrano in pijačo (Tudi pivo!!!! In sicer Mercatorjevo, proizvedeno od Uniona, kar je malo čudno v bližini Laškega.... ha,ha,ha) konzumirali na odprtem ne pa v hali oziroma v pokriti dvorani, kot v preteklih letih. Pri 14 stopinjah se mi ni zdelo primerno. Drugače pa je bilo po teku bolje poskrbljeno z nastopom plesne skupine in ansamblom Čudežna polja. Sicer pa ne vem, kaj menite o enačbi: medalja+hala <> plesna skupina+Čudežna polja? Napisal sem, a upam, da to ne bo razumljeno kot že večkrat zlorabljena tema o darilnem paketu na teku.

Zaradi manjšega števila udeležencev letos ni bilo običajne gneče pri prijavah.

Kot običajno TF ekipa številčna in uspešna. Bravo vsem.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA