Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Vedel sem, da bo prišel čas ko bi ogrožen tudi rekord našega junaka Dušana, a da se bo to zgodilo tako kmalu...

Izjemen rezultat, izjemnega človeka!!! Tisto kar mi je pri Zajcu najbolj všeč je to, da je kljub svoji izjemnosti tako skromen fant. In to je zame Športnik z veliko začetnico.

Vsekakor si zasluži, da tisti, ki ima veze poskrbi, da ga postavimo za ime tedna (Grb :wink: )

En ogromen bravo tudi našemu Rosiju in njegovi troblji :D Morda je pa Rosi kriv za to, da se delajo tako izjemni rezultati. :wink: Tudi meni je letelo na DOS-u...pa ne vem zakaj :D
Tako da, Rosija in trobljo za ime leta :lol:

Še enkrat :laola navezi Z&R, ter seveda vsem ostalim, ki se prebijajo v cilj. Tudi oni zmagujejo!!!

Žabc
Vreme napisal/-a:Bravo Spartatlonci :laola Če se ne motim to pomeni, da so premagali Zdravka, ki še ni v cilju :?

Ja to pomeni to, vendar je Zdravko žal odstopil.

Poročilo bo napisal sam.

LP

Anka
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 29 Jun 2011, 15:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Zajc, tole si pa res enkratno izpeljal! :laola
Ti iz srca čestitam in sem zelo vesela! :D

Kdaj gremo na PST? Mogoče se pa kaj nalezem? :lol:

In s tem se tudi jaz povsem strinjam:
žabc napisal/-a:Izjemen rezultat, izjemnega človeka!!! Tisto kar mi je pri Zajcu najbolj všeč je to, da je kljub svoji izjemnosti tako skromen fant. In to je zame Športnik z veliko začetnico.

Kar tako naprej! :clap:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA