Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uspešno smo se pretolkli preko velebitskega kamenja. Obljubljali so zahteven teren kar se je izkazalo za točno. Prelep prvi del poti je kasneje zamenjalo kamenje v vseh oblikah in velikostih. :D Hodiš in hodiš pa nikamor ne prideš :evil: Prvič sem doživel takšno burjo, da nas je ob najhujših sunkih prestavljalo po progi, na sveži medvedji drekec sem skoraj stopil dvakrat :lol: , kač nisem videl (baje pa je Zvone doživel invazijo :? ), min tudi ne, organizacija balkanska, morje toplo, sonce žgalo. Ne priporočam zapriseženim cestašem :lol: Na koncu smo pokazali Velebitu :FO: :D
Najprej: hvala vsem za čestitke :cmok:. Če slučajno koga zanima si lahko poročilo prebere tukaj: http://njokica.blogspot.com/2011/06/osebna-zmaga.html

Iskrene čestitke gredo tudi Zvonetu, ki se s progo opravil v super dobrem času!

Pa še anekdota: ko prispeva z Inotom v cilj gospod končno pogleda svoj mobitel. Zvone, ki je pred nama šibal po progi, mu je poslal sms: "Inot kontaktiraj organizatorja. Jaz svoje žene nikoli ne bi poslal na to tekmo. Pa reče Inot: še dobro, da sem prebral sms sedaj, ko sva že v cilju... :lol:
Danes, 29.06.2011 ob 20:35 uri na SPTV (Sportska televizija-privat Hrvaška) reportaža z Velebit trekinga, kdor ima ta program, lahko pogleda...................
Pozdravljeni "ultraši"!

Da še jaz malo "pokomentiram", čeprav sta Sebi in Inot napisla vse...

Letošnja Velebitska proga je bila res izjemna v vseh pogledih.

Inot je napisal : " ..... proti koncu zamenjalo kamenje v vseh oblikah in velikostih".

Dodal bi: " po katerem ne bi privoščil hoditi niti svojim "najhujšim sovražnikom"!

Zato najprej moje iskrene čestitke Sebi (in ostalim puncam) za moč, pogum in trmo, ki so bili odločilni za uspešen nastop (beri prihod v cilj).

Sebi - kapa dol in poklon. :cast1:

To je bil moj drugi trekking po Velebitu. Prvi, leta 2004, kultni: od Paklenice do Senja(130 km).Tedaj je proga bila še bolj selektivna, saj nas je na cilj (od 60) prišlo le 10!

Vsekakor se bom še vrnil na čudoviti Velebit!

Lep pozdrav! Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA