Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vsi smo rekreativci, mišljeno je kdor ni pripravljen za daljšo gre lahko 1 krog.... vsaj tako jaz mislim, dvomim, da je narejen tek za profi tekače.
Hvala za odgovor!

no mislila sem take ki so v raznih klubih in tekmujejo za klube. Ker ponavadi se zgodi da se ti ki drugače tečejo maratone prijavijo na take rekreativne teke, zato da seveda lažje dosežejo dobro uvrstitev. na zalost imam tudi take slabe izkušnje da sem se prijavila na rekreativni tek in potem na teku ni bilo nobenega rekreativca ampak sami prof, ki so prišli pobrat nagrade, kar me sicer ne moti, ampak to potem nima smisla da ima naziv rekreativni tek, ker potem je to že prava tekma oz tekmovanje.

Lp
NM

veliko uspeha vsem, ki se boste udeležili teka!
Najde se tudi kakšen ,ki tekmuje za klub, seveda je povsod dobrodošel, nekateri pridejo za trening, drugim je všeč tek, tretji so mogoče tam doma. Veliko je razlogov, da pride dober tekač, recimo na neko "vaško" tekmo. Nekateri mlajši, ki so pokazali zavidljiv napredek, pa so jih klubi že ujeli in vzeli pod svoje okrilje, kar za atletiko nikakor ni slabo ( npr. Šemrov -Kladivar, rezultati so vidni.)
Nikakor se jih ne smemo ustrašiti, le pogumno na tekmo, ni vse v rezultatih.
Kdo ve..... nekoč pa se lahko pohvališ...... veš na tem teku je pa ta, ki je sedaj svetovni prvak zmagal :clap: .... na onem teku v tisti vasi, kjer se bil tudi jaz na štartu.
Tudi ti nekaj velja. :laola
Nazadnje spremenil RoKo, dne 01 Jul 2011, 16:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Se strinjam, nič nimam proti takim tekačem

Mi je pa všeč če je to rekreativni tek, da se ne znajdeš potem med samimi profiji.

drugače pa poguma ne zmanjka.
tečem zase ne za druge in ne za rezultat.

Lp
NM
Tek je uspel - v vseh treh tekmovanjih (otroški tek, 3,3 km tek ter 10 km tek) je startalo več kot 300 tekačev. Tudi vreme je nekaj časa sodelovalo - dež se je ulil po koncu teka ter malo pokvaril podelitev pa vendar...

Hvala vsem udeležencev, upamo da ste se v Brežicah imeli lepo ter da se kmalu zopet vidimo.

Rezultate, ki pa v tem tekmovanju niso bili najpomembnejši, pa bomo kmalu objavili na www.primozkozmus.si.
Zelo lep tek. Dobro organiziran. Hrane, pijače dovolj. Dosti stojnic (MIZUNO, POLAR, MEREL, CEP, ...).
Lepe in kvalitetne tekaške majice. Gospodične na prijavnicah zelo prijazne (zamenjale so mi tudi majčko, za manjšo... brez problema, ki se na nekaterih tekih pojavlja :( )

edino, kar me je :( , da sem 2-krat zgrešil progo, šele po 100m sta se redarja začela dreti...rekla sta mi tudi, da ona 2 nista za usmerjanje tekačev :(
kriv sem sam, ker slabo vidim :( brez očal

nasednje leto pridem z največjim veseljem :lol:
Primož je pa itak CAR

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA