prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
 OlivaB
Hvala za odgovore!
Torej s krtačko in mlačna voda pod pipo. Pa brez detergentov. Prejšne, sicer ne tekaške, sem prala v stroju in so dolgo zdržali. Je pa res, da niso imeli nek poseben podplat.

Zenith, a ta vložek je že bil v copatu? Se strinjam, lahki in udobni so super! :)
 Zenith
OlivaB, ortopedske vložke sem si dal delati po meri v Ortopedskem studiu na Ilirski cesti v Ljubljani. Predvsem zaradi različne stopnje pronacije.
 Crimaldi
Sem poskusil že kar nekaj zamk in modelov ter na koncu pristal pri Nike Zoom Vomero+. Mi odlično sedejo na nogo in zato sedaj nimam več potrebe po preiskušanju. V zadnjih štirih letih sem tako prišel od Nike Zoom Vomero+3 do Nike Zoom Vomero+6.
 OlivaB
Zenith hvala, bom ob priliki stopila do njih. Sicer mi že sam copat dobro blaži, je pa res, da zaenkrat naredim le 8-9 km. Bolje preprečevati kot zdraviti, nebi rada prehitro težav s kolenom.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Za tekmovanja po asfaltni in trši podlagi na vseh razdaljah, še posebej za maraton, uporabljam Adidas AdiZero Adios. Zelo lahek in hiter copat z odličnim blaženjem.

Tole je novi, letošnji model. Že sprobal. Grejo kar same :D

Slika

Cena za spletni nakup preko Start Fittness-a je res ugodna. S poštnino in gratis tekaškimi nogavicami = 80€: http://www.startfitness.co.uk/product.asp?strParents=&CAT_ID=4075&P_ID=45095

Lp, Matjaž
Uporabniški avatar
 Snoopy
Ima kdo izkušnje z Asics Kinsei 3 ? Včeraj sem jih morda preveč zaletavo kupila in razmišljam da bi jih šla menjat za za Asics Kayano, saj sem blagi pronator in kolikor sem zasledila so slednji bolj primerni?
Ima kdo kak nasvet?
Hvala!
Uporabniški avatar
 vencelj
Nike-fob gre v trgovino, najde med zadnjimi modeli par lunarfly, z 80€ znižanih za 40% na 48€, ker ima rad spremembe, premaga svojo fobijo in s supergami pod pazduho odkoraka iz trgovine. :shock:
Nato jih takoj v Domžalah preizkusi za ogrevanje in vtis po prvih kilometrih ni slab. Za tekmo pa kinvara.

lp, vencelj
Jaz sem si kakšna dva meseca nazaj kupila prve Mizuno copate, saj so bila prejšnje NewBalance že boge. Moram reči, da so zaenkrat trenutne najboljše, kar sem jih imela. Preko vseh Nike copatov, vmes sem imela NewBalance, zdaj Mizuno... :) Bile so tudi, za moj študentski žep, drage, ampak mi ni žal mojega denarja.Najbrž sem jih tudi zato šele zdaj odkrila, ker prej nisem imela ravno veliko denarja...hm. :roll:
http://www.superge.si/images/svn/products/400/7345251-AA_400.jpg Zaenkrat sem zelo zadovoljna z njimi. LP
Uporabniški avatar
 Radolca
v januarju sem šel v interšport brez kakršnegakoli namena kaj kupit. pa sem ugledal Mizunke Presicion za 36 Eurov. Dve stvari sta se takoj pojavili v moji glavi:
:arrow: cena neverjetno nizka
:arrow: kupil jih bom po tej ceni pa naj bo kar hoče.

Sicer je številka za polovico večja od moje "tekaške številke superge", sem pa s tako velikimi supergami tudi že maraton pretekel :!:

Pa sem jih kupil in z njimi veselo tekam po Radolci :laola
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA