Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 TONEK
Na seznamu prijavljenih pogrešam nekaj zvenečih imen. Upam, da jih ni prestrašila malce slabša vremenska napoved in da se bodo pojutrišnjem ob devetih le pojavili na štartu.
Uporabniški avatar
 muc
vencelj napisal/-a:
muc napisal/-a:TF, a gremo kej navijat? :laola

:roll: ...bilo bi v veliko pomoč.
Hvala za pobudo :!:

LP

:wink: ...pridem ziher!...ti samo gasaaaaa :laola
Uporabniški avatar
 vencelj
:roll: :roll: ...vremenska napoved za nedeljo je iz dneva v dan slabša...Sedaj napovedujejo že možnost snega, ponekod do 1800 m nv...
(se bom moral nehat prijavljat za tekme, letos so do sedaj zaradi slabega vremena odpadle že tri, na katere sem računal)

lp
Uporabniški avatar
 cvalenti
Ravnokar sem govoril z Dušanom Papež. Na vprašanje, ki ga je zastavila Darja, je odgovoril takole.
Zelo slabega vremena ne bo, smeh..... morda zjutraj malo, toda na cilj bodo/boste pritekli v sonček.
V primeru, da bo zelo slabo vreme, je cilj na Kokrškem sedlu.
Poskrbljeno je za vse. Pijača, jedača, alu folije (v primeru mraza), vmesne okrepčevalnice ....... kratko in jedrnato, organizacija ala PAPEŽ, kar pomeni 5+.
Jutri pa srečno in hitre noge. :wink:
 janša
Vremenska napoved se nanaša na Julijske Alpe in ne Grintovce, kar je razlika. Če je napoved točna, bo snežilo v Grintovcih šele nad 2200 m...
 Jožko
Ne se bat, VREME BO, ker drugače sploh ne more bit :D
Pa srečno vsem skupaj :D
 milk
TONEK napisal/-a:Na seznamu prijavljenih pogrešam nekaj zvenečih imen. Upam, da jih ni prestrašila malce slabša vremenska napoved in da se bodo pojutrišnjem ob devetih le pojavili na štartu.

Sedaj je na seznamu kar nekaj zvenečih imen. V najini kategoriji sem naštel vsaj sedem takih, ki se bodo potegovali za stopničke, če ne štejem tujcev. Lahko pa preseneti še kdo "iz ozadja". Od tega so vsaj trije, ki se bodo potegovali za prvo mesto. Tako hude konkurence ni bilo še nobeno leto. :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA