Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vreme napisal/-a:
ona1 napisal/-a:jupi, prijavljena :clap:

A ni bilo moč počakati na skupinsko prijavo?? :shock:

sem bila zelo neučakana, tečem komaj par tednov in sem si zastavila Eko maraton za en cilj

za skupinske prijave pa nisem vedela :oops:
Mene pa zanima, na kakšen način so pridobljeni podatki o naslovnikih za vabila na ta maraton?
Namreč, s tem maratonom nimam prav nobene zveze (nisem nikoli tam tekla oz. se kakorkoli zanimala zanj), pa vseeno že drugo leto zapored dobim povabilo... :shock: :? :?:
lona napisal/-a:Mene pa zanima, na kakšen način so pridobljeni podatki o naslovnikih za vabila na ta maraton?
Namreč, s tem maratonom nimam prav nobene zveze (nisem nikoli tam tekla oz. se kakorkoli zanimala zanj), pa vseeno že drugo leto zapored dobim povabilo... :shock: :? :?:

raje dobim v nabiralnik povabilo na kakšno športno prireditev, kot pa vsak dan kataloge (lidla, špara, tuša,...), ki promovirajo slab način življenja :piti:
spela* napisal/-a:A sta trasi za 21 in 10 km isti kot lani ali je kaj sprememb?

Glavna sprememba je lokacija starta, ki je tokrat na novem Trgu Leona Štuklja, kar pa je tudi v neposredni bližini lanskega starta, le z druge strani frančiškanske cerkve. :wink:
oranžni napisal/-a:

Glavna sprememba je lokacija starta, ki je tokrat na novem Trgu Leona Štuklja, kar pa je tudi v neposredni bližini lanskega starta, le z druge strani frančiškanske cerkve. :wink:

drži, sem našel še plan prihoda

Slika
spaček napisal/-a:
oranžni napisal/-a:

drži, sem našel še plan prihoda

Mislim, da omenjena trditev ne drži!
Iz razpisa razberem, da je start na Titovi cesti cilj pa na Trgu L.Š.

http://www.ekomaratonmaribor.si/page/?p ... nt&idC=123

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA