Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 levinja70
spela* napisal/-a:
levinja70 napisal/-a:Problem in strah se v meni poraja danes, ko je bolečina še vedno prisotna. Upam lahko le, da je bolečina posledica krča in, da ni prišlo do poškodbe mišice, kajti to si najmanj želim.

Bolečina po krču lahko traja tudi dva dni.

Hvala za informacijo. Danes je že veliko bolje. Bolečine skoraj ni več. :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Brrrrr, je bilo danes prva kilometra hudo mraz...ogrel me je šele naš klanček :oops: . Je pa tek v dežju prav čudovito doživetje, čofotanje po lužah igra sreče :lol: , le kakšno stopinjo več bi si pa želela :--
Uporabniški avatar
 lenči
Včerajšnji tek državnosti je bil res prijeten, vreme nam je odlično služilo, proga dovolj vlažna tudi za polžke :lol: :-- . Je šlo rekordno hitro :wink: . Na tem teku je prijetno iti, ker tečejo še drugi krog za polmaraton in ni problema, če nas je nekaj polžkom samo na enem krogu :clap:

Slika

Pa lep praznični dan vsem želim, polžki smo zakon :laola
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:Včerajšnji tek državnosti je bil res prijeten, vreme nam je odlično služilo, proga dovolj vlažna tudi za polžke :lol: :- samo na enem krogu :clap:

Še ena, ki je po hribčku gor in dol kolovratla na teku. Kot je Lenči povedal vreme je bilo. Če bi sl lahko zaželela še kaj bi si nekaj dežnih kapljic od zgoraj.

Drugače pa sem doživela malo drugačno "razsvetljenje " v nedeljo na nedeljskem teku ŠRK. Sprejela sem prijazno povabilo Lenči in se najprej preizkusila v 40 km vožnji (bolj je zgledela ujemi duhca na kolesu) :lol: :lol: in nato na teku. Želja je bila preteči 9 km a moji možgančki in noge so se upirale. Zato sem obrnila na 6 km in pustila Lenč-ko, da jih v lastni senci oddela še naslednje 3. Opsa, res je nekaj novega kolo in tek ampak zame po tako razgibanem in norem koncu tedna misija skoraj nemogoče. :-- :-- .
Se tolažim s tem, da ko bom velik bom multipraktik....... :-- :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Živjo punce,
tudi jaz sem prejšnji teden "odkrila" kolo :D . Tekaška kondicija mi je pomagala, da sem že na prvi vožnji z novim kolesom prilezla na vrh Trebeljevega.
Pretekla sem svoj 3000. v tekaškem dnevniku registrirani kilometer, vendar pa načrtovane kilometrine za julij ne bom dosegla, ker mi še vedno nagaja stegenska mišica in ne upam teči daljših razdalj :evil: . Najbrž se ne bom mogla izogniti pavzi, če hočem, da se noga čisto pozdravi, da se bom lahko pripravila na LM jeseni.
Sem ponosna mama novega tekača, vztraja že dva meseca in je polžjo fazo kar preskočil :clap: .
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Drugače pa sem doživela malo drugačno "razsvetljenje " v nedeljo na nedeljskem teku ŠRK. Sprejela sem prijazno povabilo Lenči in se najprej preizkusila v 40 km vožnji (bolj je zgledela ujemi duhca na kolesu) :lol: :lol: in nato na teku.

"Duhec" :-- bo v nedeljo spet oddelal isto turo :lol: , torej se mi lahko pridružiš :clap:

Dragi polžki, priznam pa , da je bilo v nedeljo res čudovito zaključiti trening, saj me je levinja z "obvezno smerjo" usmerila v bife in mi je moj dragi častil :beer: o :-- . Bo treba to še ponovit :clap: (pivo mislim :wink: )
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Sem ponosna mama novega tekača, vztraja že dva meseca in je polžjo fazo kar preskočil :clap: .

Superca, vse čestitke :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
Lahko bi rekla migam torej sem :lol: . Z biro rekreacije v preteklem mescu sem zadovoljna.
V juniju sem tako prekela 116,8 km, prekolesarila 319 km in na pohodih pustila za sabo 38 km. Od tega sta dva tekmovalna teka (DM tek za žene (10 km)in mali maraton državnosti v Celju (10,550km)). Največji kolesarski dosežek v preteklem mesecu pa je kolesarska tura iz Polzele v Izolo pri kateri smo prevozili 194 km.
ko bi le vsak mesec bilo podobno.
Uživajte in migajte, kajti na zastavljen cilj se pride tudi po polžje :laola :laola :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
levinja70 napisal/-a:Lahko bi rekla migam torej sem :lol: . Z biro rekreacije v preteklem mescu sem zadovoljna.
V juniju sem tako prekela 116,8 km, prekolesarila 319 km in na pohodih pustila za sabo 38 km. Od tega sta dva tekmovalna teka (DM tek za žene (10 km)in mali maraton državnosti v Celju (10,550km)). Največji kolesarski dosežek v preteklem mesecu pa je kolesarska tura iz Polzele v Izolo pri kateri smo prevozili 194 km.
ko bi le vsak mesec bilo podobno.
Uživajte in migajte, kajti na zastavljen cilj se pride tudi po polžje :laola :laola :laola

Bravo, si bila pa res pridna :clap: :clap: :clap: . Jaz bi tudi rada več migala, a mi moje telo hitro da vedet, da mora bit med eno in drugo rekreacijo 1 dan pavze.
Uporabniški avatar
 lenči
Malo smo tudi polžki na dopustih, vendar vseeno migate a ne :?: :juhuhu:
Tudi moje truplo miga, se bori z vročino in sopiha. In tudi letos sem častno zastopala polžjo sekcijo na olimpik triatlonu v Velenju. Tokrat je bil na motorčku lušten mlad fant, ki me je spremljal kot zadnjo :lol: :-- . Vendar se nisem dala ne vročini, ne razdalji, sonce sem ignorirala in prišla v cilj. Več pa na mojem blogu :wink:
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=alenkar&e_id=157606
In seveda sedaj malo počitka, potem pa spet migat :clap:
Uživajte na dopustih, imejte se lepo, skrbite za dušo in telo, da boste nasmejani in zadovoljni in se oglasili kaj tule na tem polžjem forumaškem delu :--
Uporabniški avatar
 Ananda
Bravo, Lenci!
Migami, migamo! Ta vikend sem bila na krajsem oddihu ob mejni reki s Hrvasko in sem zadnje jutro vlekla dragega na tek. Kljub temu da sem tekaske cunje pozabila doma na postelji (kar je napredek - spalka je ostala v omari), kljub temu da sem bolj svoh spala cel vikend in kljub temu da je bilo ze zjutraj prijetnih 100 stopinj z 89% vlaznostjo. :lol: Evo, zdele grem pa tud tect: mam nov mp3 in ga MORAM sprobat.
 spela*
Jaz pa ta teden hodim plavat. :D
Tja, kamor hodita tudi Razy in Sončka. Ne, ne, nismo (še) v isti skupini. :lol:
Je prav fino, edino to ne vem, ali ne normalno, da se zjutraj zbujam s polnim nosom - ali pa sem se kaj prehladila. :?
Uporabniški avatar
 lenči
Prejšnji vikend je bil kar naporen, potem pa sem štiri dni bolj mučila desno zapestje in levi gleženj (brummmm :D ), danes pa sem ulovila luknjo med oblaki in odtekla prijetnih 8 km :clap: (edina družba so mi bili polžki :wink: ) . Bo treba spet malo migat, le vreme se naj spet uštima, da bo še za kolo in plavanje. Pa lep dopust vam želim in veliko prijetnih trenutkov ob rekreiranju

Polžki smo zakon :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Tudi midva našla suho šele ob 17:30h. Nisva bila edina. Dopoldne pa je bil PST itak pod vodo.
  • 1
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA