prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uro uporabljam pol leta, do sedaj je bilo vse OK. Pred tremi dnevi, ko sem zadnjič tekel (oh ta dež) je bila baterija že zelo pri koncu. Pozabil sem jo napolnit. Danes sem se spomnil, da bi jo bilo potrebno napolnit. Ko sem jo vzel v roke je še kazala čas. Ko pa sem priklopil na polnilec je vse skupaj izginilo. Eni dve uri je bilo v elektriki pa nič. Zdaj sploh ne reagira na nič. Če 12 sec držim oba gumba se pojavi črta čez saslon, ki na to izgine. In to je vse. Mrtvo. Ima kdo kakšno idejo? Je imel že kdo podobne težave.
Uro sem kupil preko Amazona, tako, da servis tam verjetno odpade.
Že v naprej hvala.
Sanje17 napisal/-a:Uro uporabljam pol leta, do sedaj je bilo vse OK. Pred tremi dnevi, ko sem zadnjič tekel (oh ta dež) je bila baterija že zelo pri koncu. Pozabil sem jo napolnit. Danes sem se spomnil, da bi jo bilo potrebno napolnit. Ko sem jo vzel v roke je še kazala čas. Ko pa sem priklopil na polnilec je vse skupaj izginilo. Eni dve uri je bilo v elektriki pa nič. Zdaj sploh ne reagira na nič. Če 12 sec držim oba gumba se pojavi črta čez saslon, ki na to izgine. In to je vse. Mrtvo. Ima kdo kakšno idejo? Je imel že kdo podobne težave.
Uro sem kupil preko Amazona, tako, da servis tam verjetno odpade.
Že v naprej hvala.

Oj,

Imel sem podoben problem s 405-ko. Jaz sem poklical na servis in so rekli , da jo prinesem. Pogledali so jo in mi dali novo. Očitno je bila fuč :( , tako, da ne vem kako boš ti uredil stvar. Najbolje, da jo odneseš v Kranj na servis in vprašaš za nasvet ali pa jih pokličeš....

LP Mario
Hvala za pomoč

nesel sem na sevis in pri njih je začuda DELALO. Baterija je bila sicer ful prazna ampak pri njih se je začela takoj polnit. Doma sem poskusil na različnih vtičnicah pa nič. pri njih pa čudežno takoj. Važno, da sedaj dela.
Tudi jaz sem imel povsem enake težave, odnesel uro na servis, dobil novo. Po pol leta pa mi spet nova ura dela podobno... Kot kaže ima Garmin Forerunner 405 težave z baterijo, ki se je ne da zamenjati. Ura je sicer fantastična, le baterija, baterija... Ima še kdo podobne težave?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA