Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Naslov: TRIATLON IRONMAN - prehrambena preizkušnja
Kraj: Ljubljana, športni center Triglav - balon za OŠ Vita Kraigherja ob centralnem štadionu
Dan in ura: 24.11.2004 ob 18.00

[img=right]http://www.domus.si/active_images/gibanje.jpg[/img]Nada bo predstavila eno najtežjih preizkušenj na svetu: 3,8 km plavanja, 180 km kolesarjenja in 42 km teka - vse to v približno 12. urah.
Predavanje bo zagotovo zanimivo za vse nas, saj bo govorila o svojih izkušnjah, zmotah, težavah in pravilnih odloćitvah na treningih in tekmah in o prehrani v vzdržljivostnem športu.

Na predavanju boste lahko (če si tega obveznega berila niste zagotovili na Ljubljanskem maratonu) za 3.500 SIT kupili tudi knjigo GIBANJE JE ŽIVLJENJE z avtoričinim podpisom. (Ceno je nastavila založba).

Nada se honorarju za predavanje odpoveduje in se strinja, da zbiramo prostovoljne prispevke za REPKOV SKLAD.
Te poteze je zelo vesela njena hčerka Ana Karin (velika ljubiteljica živali), ki je tudi zato ponosna nanjo!

Več o skladu preberite v tem sporočilu :arrow: .
Nazadnje spremenil pia, dne 15 Nov 2004, 21:04, skupaj popravljeno 1 krat.
vlajko napisal/-a:Kaj pa datum :?: :?: A danes :?: :?

Pardon, prepozno sem opazil naslov......
Tematika me zanima, knjiga še bolj, zato:

1. Vlajko
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 12 Nov 2004, 14:53, skupaj popravljeno 1 krat.
 Ninocka
Z velikim veseljem se bom udelezila tudi jaz! :P [/list]
 mojA
Če bo le mogoče pridem. Vsaj po knjigo, na ljubljancu sem pozabila. Se mogoče ve koliko časa bo zadeva trajala (cca)?
Uporabniški avatar
 Filipid
Ejga, mi Gorenjci smo bl ta šparovni, me pa zanima kolk je pa kej vstopnina. ŠPAR PRESS :wink: . Če bo bog djal se bom pa tud jaz pojavu na tem predavanju. BOG PRESS 8) .
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

saj piše na vrhu:

Nada se honorarju za predavanje odpoveduje in se strinja, da zbiramo prostovoljne prispevke za REPKOV SKLAD.

torej - načeloma vstopnine ni. če pa želiš prispevati za Repkov sklad, si dobrodošel :)
Uporabniški avatar
 vanja
Joj, upam, da mi bo zneslo prit!!!
Ze samo predavanje me zanima, ce pa bomo kaj dobrega storili za kuzke, sem pa sploh zraven!

Pozdrav vsem!
Uporabniški avatar
 5rca
imam že v koledarju obkrožen datum :lol:
Uporabniški avatar
 eelah
Hvala v imenu vodje Repkovega sklada, Katarine za vašo akcijo!

Če bomo utegnili vas z veseljem obiščemo, da se spoznamo! :D

Ilona, KD KRIM
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D pridem, z obeh razlogov in dr. Kozjekove in Repkovega sklada, samo brez nove kuze, ker se ni navajena mnozice. pripeljali pa smo jo iz Koprskega azila. tam je bila 3 leta, ker jo ni nihce maral, pa tudi ljudje ki delajo tam so iskali zares dober dom zanjo. no s saso sva prepricana da ji je zdaj res lepo. Ime pa ji je SEBI. Drugace pa je to nasa druga psicka ki je prisla iz azila. Prva je bila seterka Lara, ki ste jo nekateri tudi poznali, zal pa je ni vec.
Uporabniški avatar
 Barb
Pol morš pa hitr slikco zamenjat,da jo bomo še mi spoznal-mislm SEBI :wink:
Uporabniški avatar
 potepinko68
pridem tudi jaz.... upam ..ne vem.. je stevilo udelezencev ze omejeno?
lp,
Nace

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA