Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
Sukar napisal/-a:Vencl uzem ta stopnišča za reninig

Saj ponavadi jih...ali mi kaj drugega preostane :roll: :?:
Dober vsakodnevni (včasih več, včasih manj) trening za moč, a nobene hitrosti. Manjka specifičnih treningov za hitrost. Zanimivo, da se pri teku prav klancev bojim kot hudič križa. Ne maram jih in tudi dejansko nikamor ne pridem.
Če bi se pred tekmami spočil, morda...A bi spet lahko teorizirali naprej: od česa bi se pa spočil, če tečeš le štirikrat mesečno??
A sem zadnje mesece res NON-STOP zmatran. Včasih me čez dan zagrabi, da bi lahko v stoje, med delom zaspal...ne vem, kaj je to :?

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
(Prvi) dopust je mimo, a še vedno dobro izkoriščam dolge dneve...ta teden je bil zelo aktiven :!: :D . Poleg tega, da sem vpeljal jutranje teke ( :shock: ) sem v torek postavil "stopniščni" rekord. Matematično 39 X 55 = 2145 stopnic! Toliko gor in prav toliko dol. Za gor vse z obremenitvijo.
Danes sem bil malo prej doma. Če ima človek čas, potem počne neumnosti. Jaz sem se prijavil za 1500 m in za polmaraton na balkanskih atletskih veteranskih igrah, ki bodo začetek septembra v Domžalah. Nihal sem med ultro Celje- Logarska, a ta bo (menda) vsako leto, BAVI pa letos...
Prijavil sem se tudi za Grintovec.

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Aktiven tudi po povratku z dopusta: http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... pusta.html

Če bi se pa komu ta vikend zahotelo obhodnice ali kake druge variante v tem koncu, morda... :roll:
Naslednji teden sem v Domžalah (TF 10- ka in TF piknik), prav tako čez 14 dni (BAVI).

lp, vencelj
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA