Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Hvala ti Roko za rezultate, sama jih nisem našla :(

Hvala Bernarda! Tudi tebi čestitke za prvo mesto na Romerlaufu.
V Wildonu je bilo lepo in zanimivo..Sploh takrat, ko spoznaš, da je tole kroženje nekaj popolnoma drugega, kot maraton :lol: ...in greš do konca :D
Vreme idealno, publika in tekači (TF-jevci) poklon :laola
Spet sem spoznala v živo nekaj TF-jevcev . Hvala vam za podporo!

Organizacija dobra, le proga je bila precej zahtevna zaradi različne podlage. Sprva makedam, nato asfalt in v krogih ponavljajoča se dinamika :wink:

Čestitke vsem ostalim in seveda našim sosedom, na Romerlaufu!
Nazadnje spremenil Tilcara, dne 31 Jul 2011, 22:20, skupaj popravljeno 2 krat.
Slovenci smo legende :mrgreen:

Bravo vsem za takšen ali drugačen rezultat, predvsem pa zato, da ste si drznili.
Bilo je lepo, malo razočaran nad organizacijo, kar se izbire hrane tiče, drugače vzdušje super, kot se za AUT spodobi.

Z rezultatom zadovoljen, po tem, da sem bil tri mesece na "dopustu". Zaključil pol ure pred koncem, naprej ni več šlo :)

Posebna zahvala tudi spremljevalcem in njihovemu navijanju!

Se vidimo :wink:
Tudi sam sem izkoristil Wildon za daljši trening ,ki je skoraj v celoti uspel. Delno se je zataknilo le z razboletim želodcem,ki je bil razlog predčasnega zaključka. Je pa bilo zato več časa za vzpodbujevanje ostalih junakov. Zatorej:
Zahvala tekačem TF in suportu za prijetno kroženje in druženje :laola
Prvič sem si upala na 6 urni tek in niti slučajno nisem vedela kaj lahko pričakujem.
Na koncu sem kar zadovoljna, predvsem s tem, da sem zdržala do konca in se nekaj več naučila o sebi. Večino časa sem pretekla, nekaj tudi prehodila, po 4,5 urah mi je bilo pa itak že vseeno. Sem si rekla, saj je samo še eno uro in pol, saj to je pa mala mal'ca. Še par slanih prestic, pa bo šlo tudi to.

Sem pričakovala, da bom bolj utrujena, pa sem kar prijetno presenečena, čeprav sem v spanju še nekaj časa "krožila".

Hvala mojima dvema za vzpodbudo in občasno spremljavo, Urošu, ki je polžki vsak krog namenil kakšno besedo in vsem ostalim, ki ste navijali.

Saša

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA