Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Tilcara
Čestitke vsem sosedom na Romerlaufu :clap: Bernarda, carica :D
Joj, a se ne bi že enkrat zmenili glede pokrivanja terminov Wildon in Romerlauf. OK, naslednje leto pa 15 km od Wildona :D
Uporabniški avatar
 miciM
Ja, bilo je res enkratno vzdušje, organizacija super, prvi krog v polmraku večera, a proga že osvetljena z svečami na vsakih 10m, drugi krog pa že v temi in čarobno pravljičen, super je bilo :D .Proga zanimiva, težka a lepa.
Se nas bo pa kar nekaj lahko vpisalo v Tae-tov klub4 (seveda, če še obstaja :oops: :oops: ).

spela* ni vse v tistih 700tih m, ki jih ni bilo, čar te tekme je čisto drugje :D .

:wink:
Drugo leto zapored na enem lepših tekov, letos je dež počakal da smo vsi prišli v cilj.
Trasa nekoliko spremenjena od lani, celo malo so povečali tisti klanec. :lol: Je pa zato vzdušje in navijanje ob progi osvetljeni z ognjem in svetilkami fenomenalno. Organizacija tekme na visokem nivoju, morda bi lahko dodali kakšno kategorijo več pri rezultatih....

Zbrala se nas je velika družba slovenskih tekačev in verjamem da nas bo drugo leto še več.

Čestitke zmagovalki, vsem nehvaležnim četrtim mestom in vsem ostalim za pretečene km.

Se vidimo 28.7. 2012 na Römerlauf-u
Uporabniški avatar
 Vreme
Barnarda BRAVO :laola

Tudi ostali ste glede na rezultate bili več kot odlični, kljub tistim nekaj metrom, ki so manjkali :clap:

Da pa ste se imeli fino pa je tako samoumevno! :TF)
Nazadnje spremenil Vreme, dne 31 Jul 2011, 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
 spela*
miciM napisal/-a:
spela* ni vse v tistih 700tih m, ki jih ni bilo, čar te tekme je čisto drugje :D .

:wink:

Verjamem. A meni ne bi bilo všeč, da piše polmaraton, dejansko pa je precej krajši tek. Če bi seveda šla na tek in za to izvedela naknadno (razpisa sicer tu nisem brala, ker nisem niti imela namena priti, a če se ne motim, ja tudi v razpisu pisalo polmaraton ...). Ker pa sem raje tekla na PST (brez startnine :D ), me seveda ne moti prav nič. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA