Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 OlivaB
Ravno iz PST od Koseškega bajerja do stopnic za Grbo in nazaj, 1 h, tko čist počas in na izi. A kdo ve kolk je to km?

Nekak sanjam 10 km v eni uri do jeseni, pa slabo kaže. Kr ne gre in ne gre...
 spela*
OlivaB napisal/-a:Ravno iz PST od Koseškega bajerja do stopnic za Grbo in nazaj, 1 h, tko čist počas in na izi. A kdo ve kolk je to km?

Če se ne motim, okrog 7. Z nekaj malega vzpona.
 OlivaB
Aha hvala. Bom drugič podaljšala še na ravninski del pod stopnicami, to je že mal prekratko. Ko sem se vrnila, nisem bila kaj utrujena.
Uporabniški avatar
 Pina
Vrbje: 1km ogrevanja
6km lauf na 6:49 kljub temu da je biu cilj 7:13
1km ohlajanja

PS: v Vrbju se me je ustrašla podlasica, tok da je kr zavriskala. :)
 RAJZL
Pozdravljeni!
Vstal ob 06.00, najprej zajtrk, nato kopalnica in priprava kamelkota. Dva litra tekočine, dve banani, Tobleron, Enervit bomboni, Frutabela, skratka vse za piknik. Vreme oblačno in idealnih 16 stopinj. Forma - nikoli boljša in ob 08.00 uri odhod. Plan: dolgi tek cca 35 km.
Po šestnajstih kilomatrih prilaufam do visečega mostu čez Muro v Črncih in jo po kratkem postanku (WC in fotka na mostu) mahnem v Avstrijo. Po 29 km ponovno pridev v Slovenijo v Gornji Radgoni. Tečem čez mesto - 30 km - križišče in dilema. Direktno proti domu=35 km in konec. Noge so bile še super, zato jo mahnem v Radence. V Radencih jo mahnem proti domu, še cca 5 km do cilja. Pot se prične počasi vzpenjati, tempo pa padati. Pritečem na 40. km in pred menoj vzpon dolg cca 1500m, 12% klanec. Pretekel sem ga že ničkolikokrat, a danes se je vlekel kot posojilo. Pritečem do doma, Garmin kaže 40,3 km. Kaj sedaj. To ni ne ptič-ne miš in jo mahnem mimo doma, na 41,35 km obrnem in se vrnem domov. Hura, pretekel sem 42,43 km in to v času 3:41:44. To je moja prva maratonska razdalja. Generalka je uspela, vidimo se v Ljubljani.

LP Zlatko-RAJZL
Uporabniški avatar
 pajo
OlivaB napisal/-a:Ravno iz PST od Koseškega bajerja do stopnic za Grbo in nazaj, 1 h, tko čist počas in na izi. A kdo ve kolk je to km?

Nekak sanjam 10 km v eni uri do jeseni, pa slabo kaže. Kr ne gre in ne gre...

V torek pridi na Krožnik pa boš hitro dosegla željeno hitrost. ZOO 17:30h - parkirišče. :D
Ja tudi superge smo imeli na nogah. Od Koseškega bajerja pa malo več kot 1km naprej od Agrotehnike po PST-ju - 10,61km toliko, da smo čevape nekam poslali.
Uporabniški avatar
 Enkica
pajo napisal/-a:V torek pridi na Krožnik pa boš hitro dosegla željeno hitrost. ZOO 17:30h - parkirišče. :D
Ja tudi superge smo imeli na nogah. Od Koseškega bajerja pa malo več kot 1km naprej od Agrotehnike po PST-ju - 10,61km toliko, da smo čevape nekam poslali.

Koliko časa porabite za tole (uni najpočasnejši :oops: )? Me zanima, ker je to tudi ena od mojih tras (samo v obratni smeri), da vidim, če sem že dovolj hitra, da se vam kdaj pridružim...
Uporabniški avatar
 Hojca
Enkica napisal/-a:
pajo napisal/-a:V torek pridi na Krožnik pa boš hitro dosegla željeno hitrost. ZOO 17:30h - parkirišče. :D

Koliko časa porabite za tole (uni najpočasnejši :oops: )? Me zanima, ker je to tudi ena od mojih tras (samo v obratni smeri), da vidim, če sem že dovolj hitra, da se vam kdaj pridružim...

Kakšne 5 do 10 minut več kot uro za en počasen Krožnik...tkole na približno :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Enkica napisal/-a:

Ti si za v ta hitro skupino. Kdo pa bo sopihal za tabo. Ni šans. :roll:
Uporabniški avatar
 Enkica
pajo napisal/-a:
Enkica napisal/-a:

Ti si za v ta hitro skupino. Kdo pa bo sopihal za tabo. Ni šans. :roll:

Ja pajade, ste še vedno ene 5 minut prehitri zame :--( :oops: .
A to tečete do unega nadvoza pred pošto ali kje obrnete na Viču?
Uporabniški avatar
 Hojca
Enkica napisal/-a:
pajo napisal/-a:Ti si za v ta hitro skupino. Kdo pa bo sopihal za tabo. Ni šans. :roll:

Ja pajade, ste še vedno ene 5 minut prehitri zame :--( :oops: .
A to tečete do unega nadvoza pred pošto ali kje obrnete na Viču?

Tlele gre pa za nesporazum :? ...a ni o KRožniku govora? :arrow: viewtopic.php?f=9&t=7559 , ker uro in 10min ta počasni čez Rožnik tečemo in do Viča niti slučajno ne pridemo.
Uporabniški avatar
 Enkica
pajo napisal/-a:Mojca drži kar si napisala. Do nadvoza na Viču je zgolj mal mojega miganja danes nič drugega.

Hehe, ja, tole Pajotovo solo miganje me je zmedlo, da sem vse skupaj narobe zastopla :oops: :oops: :oops: . Sori. Bom drugič dvakrat prebrala, pa potem začela pisat :D .
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA