Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

ja, avgust je že tu in v razpisu za 16.LJ Maraton piše:
Opozorilo: zadnji dan za oddajo skupinske prijave je 31. avgust 2011! Po tem datumu dodajanje v skupino, ne bo več mogoče. Možna bo samo še posamična prijava.
zato skupinice in skupine z morja in planin
prijavite se da denarnica ne bo čist' hin
(27 EUR---> 70 EUR) !!! :FO:
Ker imam na morju omejen dostop do interneta, bom prijave za LM probirala od 8.8. do 29.8.
Navodila za prijavo bom objavila enkrat v tem tednu, vsekakor pa pred 8.8. (so skoraj že pripravljena :D )
Nazadnje spremenil nana, dne 16 Avg 2011, 18:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Prijavljeni:
1. ero - 21
2. nana - 21
3. Mielnko - 21
4. Mateja - 21
5. Domen - 21
6. pajo - 10
7. bigk - 21
8. Tomaž77 - 21
9. vidkul - 21
10. Miran - 21
11. avsefra - 21 :?:
12. Vreme - 42
13. roky1 - 42
14. janez333 - 10
15. Vesna - 10
16. BonoS - 42

:D
Nazadnje spremenil nana, dne 17 Avg 2011, 21:02, skupaj popravljeno 2 krat.
Zdravo,

me mika, da bi se prijavil, da bi prvič tekel tudi zunaj, vendar - kako se prijaviti toliko prej če ne veš, kakšno bo vreme - nenazadnje je lahko že napol sneg in v tem primeru verjetno ni za teči in fasati kakšno pljučnico in končati v Cukrarni..., da čakam na zadnji dan prijave pa je prijavnina oderuška...

Kako rešujete te pomisleke oz. kakšne razmere bi bile tiste, da bi vas odvrnile od teka?

LP
Hess napisal/-a:Zdravo,

me mika, da bi se prijavil, da bi prvič tekel tudi zunaj, vendar - kako se prijaviti toliko prej če ne veš, kakšno bo vreme - nenazadnje je lahko že napol sneg in v tem primeru verjetno ni za teči in fasati kakšno pljučnico in končati v Cukrarni..., da čakam na zadnji dan prijave pa je prijavnina oderuška...

Kako rešujete te pomisleke oz. kakšne razmere bi bile tiste, da bi vas odvrnile od teka?

LP

Zdravo Hess!

Dobrodošel v svetu teka, kjer je vreme samo informacija, kako se obleči... 8), sicer pa, da bo konec oktobra sneg, kar težko verjamem... :roll:, je pa res, da je lahko dež in zelo hladno, tako, da je možno, da se lahko prehladiš oz. zboliš...ampak to se lahko tudi brez teka na LM-ju...na večjih prireditvah je pač običaj, da se prijavnine pobirajo veliko časa prej...še posebej v tujini ponavadi eno leto prej...pa še marsikje moraš imeti srečo, da sploh lahko prideš zraven... :evil: :roll:
Tako, da mene, zaenkrat še vreme ne odvrne od teka... :shock: :D

Lp! :wink:

p.s.: se pa strinjam s tabo, da je prijavnina na zadnji dan res oderuška... :twisted: :oops:
Hess,

ni ga čez tekanje na prostem, na svežem zraku, neutrjenih bankinah, vročem asfaltu, makadamski gozdni cesti, gozdnih koreninah in travnati podlagi.
V skoraj vsakem vremenu!

Kar pogumno ven iz zaprtih fitnes kamric! :laola !
Hess napisal/-a:Zdravo, me mika, da bi se prijavil, da bi prvič tekel tudi zunaj, vendar - kako se prijaviti toliko prej če ne veš, kakšno bo vreme - nenazadnje je lahko že napol sneg in v tem primeru verjetno ni za teči in fasati kakšno pljučnico in končati v Cukrarni..., da čakam na zadnji dan prijave pa je prijavnina oderuška...

Nizke temperature ali dež ni problem, saj je telo ves čas v gibanju :lauf: in ni strahu za prehlad, meni celo paše malo osvežitve, ker se vedno pregrevam. :bum: Je pa v dežju dobro imetu koga v cilju, ki ti čim prej omogoči, da zlezeš v suhe tople cunje. Mene bi bolj kot nizke temperature in dež skrbelo +30 in močno sonce Slika :shock: . V tem primeru bi se pač odločila, da ne štartam, bi pa ob predplačilu vseeno prišla v LJ, pobrala pripadajočo vrečko s štartno št., ki ti včasih skoraj povrne strošek štartnine, in potem šla ob progo navijat za tiste bolj pogumne, ki jih nič ne ustavi :TF) :Fslo . Konec dneva bi bila vseeno zadovoljna, ker bi uživala v tekaškem prazniku, pa čeprav ob progi, za kar se pač splača dati štartnino v predprijavi. :clap: Skratka, če se ti slučajno zalomi in ne moreš nastopiti na prireditvi :--( , ki jo imaš plačano, pač skušaj iz vsega potegniti čim več, pa boš verjetno vseeno zadovoljen. :juhuhu:
V izogib slabi volji kratko pojasnilo: vaše prijave pregledujem enkrat dnevno in sicer zvečer. Če se vaše plačilo in podatki ujemajo, vas vnesem na spletn stran LM in tudi v tej temi. Če se kaj ne ujema, ali mi kaj manjka, vas tako ali dugače obvestim.

Dokler ne prejmem vašega plačila, vsi nadaljni vnosi odpadejo. Vse prevečkrat opazim, da plačujete popoldne ali zvečer, ko je spletna banka že zaprta, potem pa dopoldne ugotovite, da vas še ni na seznamu. Temu sledijo ZS, na katera moram odgovarjati, kar mi vzame precej časa. Še večji problem pa mi predstavljajo plačila, ki jih prejmem, pa nimam podatkov...

Torej: prosim da se držite navodil (prijava + plačilo) in za nekaj tolerance (te bo proti koncu prijav potrebno vse več) :wink:

Današnje prijave so ažurirane.

Prijavljeni:
1. ero - 21
2. nana - 21
3. Mielnko - 21
4. Mateja - 21
5. Domen - 21
6. pajo - 10
7. bigk - 21
8. Tomaž77 - 21
9. vidkul - 21
10. Miran - 21