prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Takole je ... Ker so do Ljubljanskega maratona le še trije meseci, je skrajni čas za dolge teke. Pa še vreme je temu trenutno naklonjeno. :D
V soboto bomo tekli po PST. Start je ob 7.00 pri Fužinskem gradu, cilj kakšne dobre tri ure kasneje na istem mestu.

Udeleženci (zaenkrat):
1. zajc
2. spela*
3. raziskovalec ???
4.
5.
6.
7.
spela* napisal/-a:Takole je ... Ker so do Ljubljanskega maratona le še trije meseci, je skrajni čas za dolge teke. Pa še vreme je temu trenutno naklonjeno. :D
V soboto bomo tekli po PST. Start je ob 7.00 pri Fužinskem gradu, cilj kakšne dobre tri ure kasneje na istem mestu.

Udeleženci (zaenkrat):
1. zajc
2. spela*
3. raziskovalec ???
4.
5.
6.
7.

V predprijavi cenejša startnina! :D
spela* napisal/-a:Velja, torej zaenkrat trije. Prosta so še 4 mesta. :lol:

Sončka?
Grb?

Sorry ze teramo dopust :-) Uzivajte.
Odtekli smo PST še preden je posijalo sonce. Razmere za tek so bile odlične, prav tako tudi vzdušje med udeleženci. Lahko pohvalim spelo*, ki se resno pripravlja na maraton in je grizla do konca, Raziskovalcu pa se pozna majhna kilometrina. Ja, treba bo trenirati. Bilo mi je v čast teči z dvema triatloncema, ki sta razlagala kaj vse je treba obvladati pri plavanju (kako skočiti v vodo, paziti, da ti ne sleče kopalk :lol: , kako narediti obrat...) in kako se opravlja mala potreba med kolesarjenjem :shock: in da s ponijem :oops: ne bi bil konkurenčen, me je kar minila misel, da se bom kdaj ukvarjal s triatlonom.
Super je bilo, pa tudi Razyju je šlo čisto dobro do zadnjih treh ovinkov. :D

(Drugače pa je o skakanju v vodo in o obratih razlagal Razy, jaz pri svojem plavanju še nisem osvojila teh veščin. :oops: :D )
Super je bilo. Sam bi omagal tam okoli 25 km v družbi pa je šlo nekako do konca. Tudi jaz ne znam obratov pri plavanju :evil: a bo bolje. Hvala Špeli* in Zajcu za lepo druženje, en pa mora skrbeti tudi za to, da tempo ni za vse ubijalski :lol:
Ker si že kar nekaj časa želim preteči PST bi se pridružil, če bo kej prostora! Tečem pa tam okoli 5.30 do 6.00 tko da nisem preveč hiter :D in tudi do sedaj sem samo enkrat premagal razdaljo več kot 30 KM :roll:

Drug teden bi mi pa tudi odgovrjal, ker sem popoldne v službi.
Prostora je seveda dovolj. :D
Odvisno od napovedanih temperatur sem jaz za start nekje okrog sedme zjutraj (tako da bi bili v cilju, preden nastopi vročina). Načeloma npr. torek, če ne bo drugih predlogov in če ne bodo napovedane kakšne nevihte?
Fetici napisal/-a:Aja pa ne vem o kakšni vročini govoriš :clap:

Hm ... baje da je poletje. Vsaj na koledarju je nekaj takega. :?:

Se pravi, načeloma torek okrog sedmih, start pri Fužinskem gradu, kot ponavadi. Bolj zgodnja ura torej tudi ni problem, čeprav ne pa prezgodnja. :oops:
Zajc?
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA