Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Vreme
Pa smo preživeli :D

Vsekakor zanimiva tekma, ki ma svoj čar ravno v kroženju v nočnih urah. Sicer je tega dojemanja malce manj, ko je človek že močno otrujen, a vseeno luštno je bilo. TF ekipa pa je tako povsod poglavje zase :clap:

Z mojim tekom sem lahko le delno zadovoljen. Do polovičke je šlo po planu, ki sem si ga zadal, to je pomenilo ultra počasi . Tudi do 30 km je šlo, potem pa se je moja hitrost znižala v superultra tek :cry: . Baje je bolj izgledalo kot hitra hoja :mrgreen: Celo moji boljši polovici, ki je tekla z menoj, za spodbudo en krog, nisem mogel slediti :shock: .

"Krivdo" lahko iščem v slabši pripravljenosti, nekaj tudi želodčnim težavam ki sem jih imel med tekom. Miza je sicer resnično ponujala, a več kot očitno je, da vse le ni treba dati v usta, kar je dobro. Tisto pecivo mi je enostavno obležalo v želodcu. Sem pa včeraj spoznal, zakaj se mi je po vseh kratkih tekih ki sem jih opravil zadnji mesec zdelo, da nisem nič pametnega treniral.

Konec koncev sem Wildon zapuščal z mešanimi občutki. Po eni strani zadovoljen z opravljenimi 45 km, po drugi strani pa sem z maratonom opravil v obupno slabem času. Bo treba še trdo trenirat. :wink:

Pa še FOTKE
Uporabniški avatar
 raf
Čestitke vsem sodelujočim za ta tekec, ki zgleda, da je fleten in predusem zanimiv.predusme tajmin v obliki živih osebkov me spominja na bg maraton...
Za sebe bom pa rekel samo ,da tisti dan nije bila moja noč in sem rajši zadevo preležal doma in se na koncu žrl...zakaj se nisem zbrcal....ampak včasih je dobro tudi ležati in pika. :mrgreen:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA