Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Meni očitne ne bo uspelo danes spakirat. Sedaj bi se moral že vozit ... Bom moral kar jutri direkno na štart. Zadnji na štart, zadnji v cilj - bo moje letošnje geslo :D
SREČNO
Srečno vsem. Naj vas spremlja dobra volja in nasmeh vsak dan in naj se vam uresničijo sanje Trans Slovenija - sanje, ki jih večina izmed nas lahko resnično le sanja :-)

V mislih z vami :D :D :D

SREČNO :Fslo
ZdravkoC napisal/-a:Meni očitne ne bo uspelo danes spakirat. Sedaj bi se moral že vozit ... Bom moral kar jutri direkno na štart. Zadnji na štart, zadnji v cilj - bo moje letošnje geslo :D
SREČNO

Bo treba geslo malo priredit, ker je preveč pesimistično...npr. zadnji na štart, z nasmehom v cilj :D
Sicer pa SREČNO vsem udeležencem in ne pozabite veliki brat vas spremlja cel čas :mrgreen:
Rollback napisal/-a:Pa so šli :D

http://79.14.39.182/keaweb/perl/login.p ... transslo11

a sm prav videl, da jih je 14 šlo na pot?

Dejmo fante in punce, dolga bo :laola

Ja čist možno, da keri manjka, do sedaj je blo vedno tako, da je na štartu keri falil.

Drgač pa vso srečo vsem na progi :laola :laola

Pa, da keri ne zaluta k bratom Hrvatom :wink:
Če bi vedeli kako me srbijo podplati :oops: Žal se tokrat zaradi previsokih stroškov nisem mogel udeležiti te prireditve, bom pa namesto tega v teh dneh odtekel en ali več krajših ultra treningov. Vsem udeležencem želim veliko užitkov in da bi do cilja prišli brez poškodb.
Če se vam bo kolcalo, pomeni da mislim(o) na vas :clap:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA