prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 muc
Primož vsa čast in verjamem, da je dostikrat pravočasno odnehat veliko večja zmaga kot pa it z glavo skozi zid! :wink:

Priložnosti boš imel še ogromno in vem, da tudi relacija LJ-KP sledi revanša...bravo! :clap:
Uporabniški avatar
 Radolca
grb napisal/-a:Dol pri Ljubljani - Bled (pa še okol jezera za dobro mero)

Še naprej do Bleda je šlo vse lepo po planu, brez kakršnih koli težav. V Radovljici, ali Lescah (se vse tolk skup drzi da ne bi upal trdit), se izpred "šopingcentra" nekdo dere "Dajmo TF". in Evo boljše polovice od Radolce :-) Sploh ne dvomim, da se je družinski oče doma predajal lepotnemu spancu ;-)
[/url]

za obisk holivuda se pa splača v spanju kšno uro več potegnt :D ali bolje povedano, lepota ni naklučje :rol:
doma sva se s sinekom "šla mornarja", pa je spet on zmagal :?

Bravo obema, dobr sta jo žgala :!:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Nekaj v pojasnilo, da ne bo potem napačnih pričakovanj.
Moje spremstvo obsega; spremljanje tekačev od starta do cilja, nudit pomoč med tekom, prevoz hrane in pijače, ki si jo sami priskrbite,...

Torej jaz za hrano in pijačo ne skrbim in si jo morate sami preskrbet ( ker sami najbolje veste, na kaj vam najbolj leti ), vam jo bom pa z veseljem vozil in nudil med potjo. :D
Uporabniški avatar
 EčO
ROSI64 napisal/-a:Nekaj v pojasnilo, da ne bo potem napačnih pričakovanj.
Moje spremstvo obsega; spremljanje tekačev od starta do cilja, nudit pomoč med tekom, prevoz hrane in pijače, ki si jo sami priskrbite,...

Torej jaz za hrano in pijačo ne skrbim in si jo morate sami preskrbet ( ker sami najbolje veste, na kaj vam najbolj leti ), vam jo bom pa z veseljem vozil in nudil med potjo. :D

Hvala Rosi za pojasnilo. Meni je bilo to samoumevno zato tega nisem pisal. :!:
Uporabniški avatar
 RoKo
Če bi malo spremenili traso bi pasali skozi Starod in bi vas lahko oskrbel z parimi :drink
Šiht 19-07.

Lepa tura, vsaka čast. :clap: :clap: Žabc se je pozdravil in je spet v akciji. :laola :laola
A bosta do Logarske nazaj? :D
Uporabniški avatar
 EčO
RoKo napisal/-a:A bosta do Logarske nazaj? :D

Itak! Imam letos na relaciji Celje - Logarska posebno poslanstvo. Če zamočim lahko nastanejo družinske težave :bum: :D
Uporabniški avatar
 RoKo
EčO napisal/-a:
RoKo napisal/-a:A bosta do Logarske nazaj? :D

Itak! Imam letos na relaciji Celje - Logarska posebno poslanstvo. Če zamočim lahko nastanejo družinske težave :bum: :D

No, pol pa ne dvomim v resen pristop. :clap:
 RAJZL
EČO, saj bi te lahko tudi jaz peljal, ker grem glih na morje. Drugače pa, pr kraj se drž, da te kakšen turist ne povozi.

Uživajte, lep pozdrav RAJZL
Uporabniški avatar
 EčO
Vreme napisal/-a:A vam je avto crkno, da morata teč na morje ??? :lol:

Sicer pa lahko samo rečem :shock:

Vreme saj veš, ekonomska kriza pa to. Pa segrevanje okolja pa to....

Se je treba racionalno obnašat.... :D

RAJZL napisal/-a:EČO, saj bi te lahko tudi jaz peljal, ker grem glih na morje. Drugače pa, pr kraj se drž, da te kakšen turist ne povozi.

Uživajte, lep pozdrav RAJZL

Zlatko mal pazi ja, da nas ne boš kje pomotoma naložil v tvojega Hymija :D

Drugač pa konec septembra bi nam prišel prav. Pa ti tudi. Se slišiva na to temo. Uživajte na dopustu
Uporabniški avatar
 dexi27
Ečo, dobra zamisel za tole varjanto k sreči morm jaz v nočno itak pa sem za enkrat še v takem stanju, da na kaj takega niti pomislim ne :oops:

No vidim pa da imaš za septembra neke plane, no mogoč se ti bom takrat lahk kaj pridružil.

Vseo srečo :laola
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA