prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

pajo napisal/-a:Smo :D malo migali. Celo zelo znano osebo smo imeli čast srečati za dobrih 300m teka v naši družbi. Pa ni bil Borut.

Kateri od ministrov? Vem za enega, ki teče po Rožniku in ki trenutno celo ni v tujini. Vsaj mislim. :D
Jp, še en Krožnik, recimo temu počitniški je za nami. :D :D

S Sukar-jem je spet letelo kot hudič tako, da sem prav pošteno "zakuhal" je pa seveda potem še toliko bolj "sedel" radlerček :drink

Vročina ni prizanašala tudi puncam, ki so si privoščile klasični Kožnik. :D

P.S. Ja že prejšnjič in tudi tokrat se nam je pridružila še ena izgubljena duša Krožnika - Bobr - temu bi se lahko reklo tudi - "welcome back" :lol: :lol:

Se vidimo ko na koledarju naslednjič torek bo pisalo. Ob isti uri na istem kraju. :lol:
Kot kaže jim nove funkcije še ne delujejo čisto tako kot so si zamislili, bomo poskusili kdaj drugič. Ta dolgi me pa vseeno zanima, tako da ga kar "pripopaj".
Tokrat se je tudi na Krožniku poznalo, da smo globoko v dopustniškem času...Tokrat nas je KRožilo pet izbrancev (Andreja, mušnica, Marija, yogo in moja malenkost), venda pa se že drug teden obeta razširjena varianta... :lol: :lol: ...

Tokrat smo tudi AnaLizo malo prikrajšali...naslednjič pa seveda ne izostane... :lol: :lol: :drink
pajo napisal/-a:Smo se srečali.

Jp, potem pa lahko rečemo da nas je bilo skoraj šest... :lol: :lol:
-------
Biz, sicer ne vem koliko ti bo tale slika pomagala, pa vseeno...verjetno bi bila bolj priročna .gpx datoteka. Ta varianta, ki je tukaj vrisana gre mimo Hale Tivoli, je pa tudi varianta, da greš čez "mostičke". To ponavadi tečemo poleti in tisto mimo Hale Tivoli pozimi, ko je sneg in tema. Obe pa sta približno 13,5 km dolgi.

Slika

P.S. Bomo pa v prihodnje tudi .gpx datoteke dodali. :D :D
  • 1
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA