prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

bilo je (skoraj) vse - test copat z zadovoljivo udeležbo, predaja opreme, le na žrebanje sem pozabil oziroma ni bilo priložnosti. zato ga bomo izvedli malce drugače, kot je bilo načrtovano.

nekaj naročil za copate smo zapisali že včeraj, drugi pa jih lahko naročite v prihodnjih dneh. vse podrobnosti (naročanje, plačilo, datumi, ...) bom objavil še danes v svoji temi. na kratko - naročanje in plačilo preko TF z 20% popustom do prihodnjega petka, nato pa skupno naročilo in dobava do predvidoma 8. oktobra, če bo vse po sreči! naročili boste lahko karkoli iz programa Inov-8. to je res priložnost, ki jo velja izkoristiti, ker bodo kasneje v ponudbi trgovin le nekateri modeli.
 uša
Ojla, ker sem opazila same pohvale za te copate me zanima, če se uvažajo samo moški modeli, ali tudi ženski?
A so moški u redu tudi za žensko populacijo? :oops:

Hvala in lep pozdrav :)
Uporabniški avatar
 Pingo
Matr dobr bi blo če bi kje bil kakšen cenik copat pa mogoče še kakšnega proizvoda od INOV8 :wink:
Ma čisto tko ker bi mogoč kej druzga kupil :wink:

La pa kakšen katalog s cenami :)
Uporabniški avatar
 ero
:) Pingo, ob objavi zbiranj anaročil bom objavil tudi celoten cenik! naročili boste lahko karkoli, ker gre za akcijo in neposredno naročilo na Inov-8. kasneje, v trgovinah, vsega ne bo. le tisti modeli, po katerij je največje povpraševanje in ki 'pokrivajo' največ potreb in želja.

modeli so načeloma univerzalni. res pa je, da so nekateri v ženskih barvah :) oglejte si katalog na www.inov-8.com
 janezu
ker sem že pred testom kupil 310-ke,sem jih tudi parkrat testiral.2x za nabiranje gob:odličen oprijem v zelo strmih pobočjih,dobri za bočna prečenjana,v spustih po koreninah malo več previdnosti(zaradi gob v nahrbtniku) ocena: če gobe rastejo in poznaš terene-odlični. 2x nabiranje kostanja ocena:zelo dobri na podobnih terenih kot pri gobah,dodatna odlika-za kostanj v ježicah idealen podplat.slabosti mrežica ne zadrži(bočno) ježic,slaba elekrtčna izolacija (elekt. pastirji tresejo!)zelo hitri pa v primerih,ko te ujame nevihta v polhograjskih hribih (torek-hudo)in imaš še 10km do avta,ali pa ko grozi lastnik gozda.kako pa se obnesejo na pravi tekmi,pa jekot pri vseh čevljih največ odvisno od kondicije(zapisnikar pri testih =boni) :D :D lp ju
Sezona zimskega pokala na Pohorje se nezadržno bliža, zato bo treba nekaj nabavit :roll: .

Kolebam pa med dvema modeloma od Inov-8 :

1.Mudroc™ 280 http://www.inov-8.com/Products-Detail.asp?L=26&PG=PG1&P=5050973022
2.X-Talon™ 190 http://www.inov-8.com/Products-Detail.asp?PG=PG1&L=26&P=5050973118

Ta prvi model ste že precej prehvalili, kako pa je kaj s Talon 190?
Če ima kdo kakšne iskušnje oz. če je kaj zanimivega zasledil o njih, z besedo na plan ;).
Tudi jaz sem bil v dilemi kaj storiti pa somi svetovali in to zelo vredu nabavil sem boje murdok 290 in xtalon212.Prvi so res bolj ko ne za trening na vseh terenih blato skale drugi 212 pa samo za tekme ker so res super in jih je škoda dobro so se obnesle po terenu navzdol grabijoSicer so to lanski modeli ampak najprej vtrgovini probaš številko ker so res male oziroma zmetriš nogo v cm kar se tudi obnese greš na internet in in iščeš pa najdeš zelo ugodno.Kako se pa obnesejo v snegu bom pa videl V četrtek Vasja vodi naUrško ki je že bela, ali gre še kak Velenčan zraven.Druga če pa ta se vidimo na Pohorju tetiva ahilova je popustila še prej pa se vidima na našem štafetnem teku Sv Barbare.LP MEŽA

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA