Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 raf
pajo napisal/-a:Rajko, ti neki veliki poznavalec nogometa... . Pa lepo priliko imaš spoznati Stožice. :mrgreen:

ideja za leto 2012 kje je lahko pitnik TF. Na strehi nakupovlanega centa bo tudi pitnik plac z roštiljem, klopcami, hladilnikom. surovine pa spodaj v trgovini sveže nabaviš in obstajala bo še krožna tekaška steza okrog Stožic. skratka ni da ni..... :mrgreen:
Moja malenkost se pardonira, ji ne bo uspelo niti na piknik, ker se bo tisti vikend nahajala v malce zahodneje od Domžal...
Uporabniški avatar
 raf
pajo napisal/-a:Še vedno pogrešam kar nekaj tekačev na seznamu prijavljenih. Tudi tekačic, da se razumemo. Se boste res zadnji dan prijavili ali kar na sami tekmi?

Na žalost bom skenslal tole prireditev, ker pač še niso pogruntali sistema duplikacije in bo original bil prisoten na Dolenjskem v Kočevju na Veroniki Desetnici.
Dragi moji dobrosrčneži,

imamo novo, v vrsti neštetih, tragičnih zgodb. Gre za bolno punčko Amadeo, ki sama z mamo živi v nemogočih razmerah. Pomagali ji bomo s prodajo majic in zapestnic ter tako poskušali zbrati čim več finančnih sredstev, ki jima bodo malce olajšali življenje oziroma jima bodo omogočili poplačilo nekaterih stroškov. Hkrati bomo poskušali z dobrimi rokami popraviti razpadajoči objekt v katerem živita.
V glavnem, naredili bomo vse, da jima povrnemo malce nasmeha.

CELOTEN znesek (100% od prodaje) bo namenjen njima!!!
Hvala iz srca!
Matej alias žabc

Tukaj je njuna zgodba!
Amedea se je rodila s cistično fibrozo. Za njo so tri operacije. Dve leti je imela stomo na trebuščku. Po tretjem letu se ji je stanje zelo poslabšalo. Prenehala je rasti in se rediti, zato sem jo hranila doma po sondi. Takrat nas je zapustil mož! Še prej pa je pobral vse, naredil minuse na karticah ter mnogo drugih dolgovov. Še osebne dokumente mi je odnesel, tako da sedaj živimo le od socialne podpore, otroškega dodatka in nizkega dodatka za nego. Zaposliti se ne morem, saj nihče noče vzeti samohranilke z težko bolnim otrokom. Njeno zdravje pa zahteva ogromno stroškov, ki jih težko pokrijem. To zajema kvalitetno visoko kalorično prehrano in razne dodatke, ki jih kupujem sama. Za nekatere mi delno povrnejo stroške, vendar pa je odobren en sam proizvod na leto. Ta proizvod ima le dva okusa in se ji je vse skupaj do konca uprlo. Tako iščem vedno nove in nove, saj naše zdravstvo in zavarovalnice ne vedo, da je kljub vsemu ona le otrok. Druga težava so fizioterapije. Zavarovalnica odobri inhalator vsakih 5let. Ona pa dela dosti inhalacij, zato se v glavnem pokvarijo že po dveh in pol letih. Vmes pa kupujem dele, ki se najbolj kvarijo...npr. ta mesec je šlo za en sam razpršilnik..rabi 2..in pokrovček za baterije 80€. Razpršilniki se zaradi sterilizacije pridno kvarijo..itd... Vsak mesec se tako naberejo ogromni stroški, ki se pridružijo tekočim stroškom in odplačevanju dolgov za bivšim možem. Sedaj ne zmorem več. Doma mi bo streha padla na glavo, zidovi so prepotrebni beljenja, jaz pa nimam niti za čopič, kaj šele za barvo. Plesen na zidu in stara barva pa so gojišča bakterij in vir okužb.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA