prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 RoKo
G-man napisal/-a: ker sem cincal med Asicsom Gel Kayano in WR14. Spomnil sem se šele na blagajni, a je prodajalec rekel, da če mi paše WR14, naj ne gledam ultime.... Upam da nism v temo brcnil.

Žal, ko sem kupoval 3 za 2 (vse tri zame) niso imeli Kayano, tako da sem vzel približno isti cenovni razred WR14. Pri teku se še kr obnesejo, zdržali so 100, nekaj maratončkov, opazil sem obrabo na najmanj obrabljenem delu, to je na sredi med peto in prsti-guma razpada. Naslednji bodo Kayano.
 burja1
Kar se tiče trganja tkanine, bi lahko uveljavljal garancijo - vsaj meni je tako zatrdila prodajalka.
Kar se tiče pa mizuno wave vs. asics kayano - definitivno zmaga mizuno.
Uporabniški avatar
 Radolca
moje mizunke vejvrajderke so se pred približno tremi leti strgale na levi strani na vrhu, približno nad mezincem :D in sem uspešno uveljavil reklamacijo.
kot je pa že razy napisal, so model 14 šisto druga zgodba kot prejšnji modeli. letos sem si za novoletno darilo privoščil model 14 in 11 na amazonu. 14-ko sem moral takoj po nekaj tekih "ročno predelati", da sem dosegel približno tako funkcionalnost, kot so jo imeli prejšnji modeli. mizuno bi bil lahko toliko fer in bi napisali, da so to pronatorski model. mogoče so, pa si jaz nisem prebral :? tako bom izprobal ultimo, da probam kako ta model "nese".
kar se pa tiče pisanja, da po 800 kilometrih razpadajo, je pa to čisto normalno. po toliko kilometrih takoj začutim na kolenih, da so copati oddelale "svoj šiht", z njimi pa nadaljujem igranje basketa, dokler si v njih ne zvijem gležnja :lol: nazadnje sem ga na Teku štirih srčnih mož okoli bohinjskega jezera :-((
najboljše pri zvinu gležnja je pa to, da sem prisiljen počivati :lol: , ker drugače "ne znam"

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA