prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Sončka napisal/-a:Tako, zadeve se je treba malo bolj resno lotit: danes sem lepo v miru (v svojem tempu: hitrem, ne počasnem, da ne bo pomote :-)) opravila en res lep trening na štadionu,

In zraven še spisala zelo korektno poročilo. Sploh necitirani del. :D
Bajsi napisal/-a:Pa vi, je bila danes kakšna posebna izdaja Golade?! Ste tekli pod 55?!
Jusuf je edini, ki je, kljub vsesplošnemu pozivu, kaj napisal.
Ostali, sram vas bilo!!
533 - sitnoooo!

No, no, no! A se nisem potrudila? Pridno štej dalje. :)

Za pod 55 mi je pa zmanjkalo le 10 sekund (neto - nekaj malega sekund je bilo treba vmes stati inu čakati).
Sončka napisal/-a:...

Ja, 14 dni nazaj naj bi prišla na intervale po Goladi in seveda tekmovala z Razyjem, kaj pa drugega. Trdim namreč, da ne samo da sem ga sposobna prehitet na TF desetki, tudi na 400 m in 800m ga lahko prehitim z lahkoto (pridno namreč kuham knedlčke, sama jih ne jem ;-))!

In potem bo svizec zavil čokolado. Knedelčkov pa že en mesec ne bi videl, če ne bi bil na Češkem. :? :D :lol:
Bajsi napisal/-a:Helou!

Vi medtem pridno polnite vrstice in sporočila tako, da kljub neutrudnemu zagonu krožnikovcev še vedno (vsaj) ostaja ista cifra izpred nekaj dni.

Ok
Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a:P. S. Kdaj in kje je obletnica?

:P He, he, se bomo tako dolgo dogovarjali, da bo novo leto. :) Kar nekaj smo jih proslavili v 10v1/2. Je pa res, da je tam ponavadi Pegaz kar za mizo omahnil v spanec. :P Saj ne vem kaj ga je bolj zdelalo ali čevapi ali pogled na zamašek radlerja? :twisted: (obatroje PRESS)

Lp, Jusuf

V septembru pa tole moramo doreči. Če ne že prvi četrtek pa vsaj do zadnjega.
Aja, pozabil sem napisati, da je bila po Goladi poglobljena analiza zraven štadiona Kodeljevo. Tam je en znan TF-jevec delal hitre intervale. Konkurenci trda prede.
Sončka napisal/-a:Tako, zadeve se je treba malo bolj resno lotit: danes sem lepo v miru (v svojem tempu: hitrem, ne počasnem, da ne bo pomote :-)) opravila en res lep trening na štadionu, medtem ko so jo ostali popihali na Golado. Nekam dobro je šlo Špeli, a ne samo njej. Vse splošna kondicija Golade se boljša in boljša, vedno bolj smo našpičeni. 8) Prišel je tudi nov član, ki sicer redno plava in upamo, da bo zdaj tudi redno tekel. Tako.

Pa še za red mu je treba povedat na drugem obisku (pškoti čahko počakajo na zimo, poročilo iz prve Golade pa ne). Mu bom diskretno poslal link od teme,po drugem teku :wink:
Hoj!

8) No, pa sem dočakal svojo uro resnice. :P In to takšno, da se raje nisem spravil na intervale, ker za pivo nisem izpolnil osnovne naloge. :twisted: Beh. Opravičila ni. ;) Lahko se opravičim Špeli, ker je zaradi mene zgrešila drugo normo za nekaj sekund. :shock:

Lp, Jusuf
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:... Tam je en znan TF-jevec delal hitre intervale. Konkurenci trda prede

Ti se kar zajebavaj. :) Se ti zna tista TF-jevka lepo režat na desetki. :)

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a: Kateri Pegaz? :twisted:

:shock: Meni se tale pod/nadvojvoda Pegaz vedno bolj zdi ena taka mitološka oseba. :) Težko najdem človeka, ki z gotovostjo lahko potrdi, da ga je letos videl (tečt namreč). :D

Lp, Jusuf
  • 1
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA